Breaking news

Românii cumpără tot mai des flori de la florăriile online

Florăriile online devin tot mai populare în țara noastră. Românii aleg să cumpere flori, persoanelor iubite, de pe internet.

florarii onlineTimpul limitat, comoditatea și prețul, sunt cele trei criterii care îi determină pe români să comande flori online. Afacerile cu florării online devin tot mai profitabile în România. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului, în 2013, în țara noastră se înregistrau 1900 florării tradiționale și 130 florării online. Piața vânzărilor de flori din România a fost estimată în 2013 la circa 200 de milioane de euro. Din acestă sumă, 2,5 milioane de euro revin magazinelor virtuale. Ceea ce înseamnă că o florarie online din România a vândut în 2013, flori în medie de 20.000 de euro.

CityFlowers.ro efectuează servicii de livrari flori la domiciliu în București și zonele limitrofe. În maxim două ore, buchetul dorit, realizat de designerii florăriei online, poate ajunge la ușa persoanei dorite.

Pe lângă serviciul de livrare flori, magazinul online cityflowers.ro îți poate trimite odată cu buchetul de flori și un cadou precum ciocolată specială, vin select, cosmetice naturale, produse vintage sau cadouri unicat.

Cu o experiență de șapte ani în Livrari Flori Online, cityflowers.ro satisface și cele mai exigente pretenții ale românilor care doresc să primească acasă florile pe care să le facă cadou persoanelor drag. Florăria online poate expedia, la cererea clientului, florile, direct către persoana ce urmează să se bucure de aranjamentul floral.

cityflowers.ro poate realiza la cerere, aranjamente florale speciale, atât pentru persoane fizice cât și pentru companii cu ocazia diferitelor evenimente speciale sau petreceri.

Vânzările de flori online explodează și cu 300% de Sfântul Valentin, Dragobete, 1 și 8 Martie și de marile sărbători legale din România.

Trandafirii roșii sunt cele mai vândute flori și în mediul online. În topul vânzărilor aflându-se și crizanteme olandeze sau din orhidee, precum și lalelele rosii.

În acest an, vânzările de flori online sunt estimate a crește cu circa 30% față de 2014, semn că românii preferă tot mai mult să cumpere flori online.

https://plus.google.com/u/0/103843538054544899242/

https://www.facebook.com/cityflowersromania

>