Breaking news

Publicitate pe exclusivNEWS.ro

exclusiNEWS.ro, singurul site de știri naționale și internaționale quality din România, sută la sută independent, îţi poate promova afacerea la cele mai mici preţuri din România.

exclusivNEWS.ro deține Page Rank 5, iar PR Quality este – Strong, la fel ca site-uri extrem de puternice precum stirileprotv.ro, prosport.ro, libertatea.ro, cancan.ro, romaniatv.net sau b1.ro.

Reclama este mama comerțului. De aceea vă oferim publicitate personalizată în funcție de nevoile firmei dumneavoastră. Indiferent cât de mic vă este bugetul de publicitate, la noi găsiți disponibilitate.

De ce să vă promovați la exclusivNEWS.ro? Iată câteva motive:

Avem cea mai ieftină reclamă din online-ul românesc raportat la traficul lunar.

Suntem extrem de prompți și rapizi în parafarea unui contract de publicitate și în afișarea efectivă a reclamei pe site.

Oferim servicii de publicitate atât prin advertoriale cu link, link text, cât și bannere animate de reclamă cu link către site-ul clientului.

Oferim exclusivitate pe durata contractului, pe domeniul de activitate al firmei dumneavoastră.

La cerere va putem realiza și bannerele de reclamă. În maxim 2 ore de la semnarea contractului, reclama ta e deja pe site.

Împreună putem câștiga, împreună ne putem dezvolta. Și nu uita, NU te promovezi, NU exiști. Fii cu un pas înaintea concurenței, fă-ți reclamă la exclusivNEWS.ro.

Dr. Oetker, Domeniile Sâmbureşti, Alexandrion Group, Aqua Carpatica, Cătălin Botezatu Store, Dominos Pizza, Kolok Bijuterii și Jinfotours, Adona, QUICK LOGIK SRL, Clinica UltraEstetic, AV Sound Company SRL, Central Park, ROMASIG, sunt doar o parte din sutele de firmele care s-au promovat pe site-ul www.exclusivnews.ro

Pentru oferta personalizata de publicitate și întrebări suplimentare, trebuie doar sa ne dați un e-mail la adresa publicitate@exclusivnews.ro și vă vom răspunde în cel mai scurt timp cu putință.

 

>