Breaking news

Ponta și Vadim spun că îl grațiază pe Gică Popescu dacă ajung președintele României

Corneliu Vadim Tudor și Victor Ponta au anunțat marți, că dacă vor ajunge în funcția de Președinte al României, îl vor grația pe fostul fotbalist, Gică Popescu, condamnat la trei ani și o lună de închisoare în Dosarul Transferurilor.

victor ponta - vadim - gica popescuPremierul Victor Ponta a anunţat marţi seara la România TV că, în cazul în care va ajunge preşedintele României, îl va graţia pe fostul fotbalist Gică Popescu.

Ponta a spus că formal, Gică Popescu va trebui să facă o cerere în acest sens, pe care el, în calitate de Președinte al României, o va semna imediat.

„Gică Popescu, da, îl voi graţia. Dacă voi fi preşedinte şi Gică Popescu face cerere de graţiere, aş semna-o”, a subliniat premierul, prezent la postul RTV.

Și Corneliu Vadim Tudor a anunţat că, dacă va ajunge la Cotroceni, îi va graţia pe Gică Popescu, dar și pe Dan Voiculescu şi Gigi Becali.

Declaraţia lui Vadim a fost făcută tot la România TV, unde mai mulţi prezidenţiabili au fost rugaţi să precizeze pe cine ar graţia, dacă ar câştiga alegerile prezidenţiale.

„L-aş graţia în primul rând pe Gică Popescu, cu o vinovăţie minoră, pe Gigi Becali, pe Dan Voiculescu şi pe fratele preşedintelui, Mircea Băsescu”, a spus Corneliu Vadim Tudor.

Gheorghe Popescu a fost condamnat la trei ani și o lună de închisoare de Înalta Curte, pe 4 martie, în Dosarul Transferurilor din fotbal.

>