Breaking news

Ce modele de teniși se potrivesc la rochii?

Rochiile sunt articole extrem de feminine din garderoba unei femei și se poartă în orice anotimp, inclusiv cu pantofi sport. Din fericire, tenișii sunt prezenți pe piață în numeroase culori și forme, fiind ușor de asortat la orice ținută relaxată.

De regulă, tenișii se poartă cu jeanși sau pantaloni scurți, însă merg la fel de bine și cu fuste și rochii. Vrei să afli care sunt modelele de teniși care se potrivesc cel mai bine cu rochiile? Ține cont de sfaturile de mai jos!

Rochie lungă și teniși clasici

Porți o rochie feminină, lungă, cu volane? Cele mai inspirate accesorii sunt tenișii simpli, clasici, în nuanțe deschise. Alege încălțăminte de la Converse, care se potrivește perfect cu o rochie, pentru o ținută casual.

Tenișii sunt ideali și pentru o rochie de tip maxi, care se poartă la orice oră din zi. O rochie lungă îți pune în valoare silueta, iar pantofii sport abia sunt vizibili, din cauza lungimii acesteia.

Rochia largă, cu imprimeu floral și tenișii clasici reprezintă combinația ideală dacă mergi la cumpărături sau la plimbări lungi prin parc. În acest fel, te vei simți comodă și vei împiedica apariția durerilor de picioare sau a bătăturilor. Poți purta și pantofi sport de tip slip on, o variantă mai elegantă a acestui tip de încălțăminte.

Rochie tricotată și teniși din piele

În sezonul rece sau într-o seară răcoroasă de primăvară, rochia tricotată reprezintă varianta ideală, pentru că oferă confort și un plus de feminitate, indiferent de vreme. Din cauza temperaturii scăzute, rochia tricotată nu poate fi purtată cu teniși sau adidași din pânză. 

În schimb, poți opta pentru o pereche de teniși din piele, un material rezistent și potrivit pentru zilele friguroase.

Rochie tricou și teniși colorați

Rochia tricou este unul dintre articolele vestimentare care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă în timpul verii. Cu rochia tricou se potrivesc cel mai bine tenișii în culori neon, care te scot în evidență. Poartă modele de teniși colorați cu talpă din spumă sau cu pernă de aer, pentru un look urban excelent.

Rochie cu buline și teniși cu imprimeu

Indiferent de sezon, rochia cu buline rămâne în trend și avantajează pe oricine. Tenișii cu imprimeu floral se asortează de minune cu o rochie cu buline. Nu ești o fană a acestui tip de rochie? Îmbracă o rochie de jeans sau un model cu dantelă și volane, care arată la fel de bine cu tenișii cu model.

La această ținută se pot asorta și eșarfele, curelele și bijuteriile, accesorii care te scot din anonimat.

Rochie scurtă și teniși înalți

Vrei să-ți pui în evidență picioarele? Ei bine, tenișii înalți cu șiret reprezintă varianta optimă și pentru rochiile și fustele scurte, sport sau vaporoase. Astfel, vei obține un look la modă, cu încălțăminte care îți pune în valoare personalitatea.

Peste o rochie scurtă, poți adaugă și o cămașă sau o jachetă din denim, un rucsac încăpător, o pereche de ochelari de soare și ținuta este gata!

Chiar dacă ești obișnuită să porți rochiile cu pantofi cu toc, încearcă o variantă comodă de încălțăminte, precum tenișii. Există numeroase modele pe care să le alegi, în funcție de preferințele tale în materie de model, formă sau culori. Vei obține outfituri îndrăznețe și la modă, care nu vor da greș, indiferent de eveniment.

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/-9MbjkOuuwQ

>