Breaking news

Lucian Mândruţă scrie pe Facebook că Şerban Ionescu nu are Lyme sau Borelioză, ci ajută nişte medici excroci

Lucian Mândruţă a scris o postare pe pagina sa de Facebook, unde scrie că Şerban Ionescu nu suferă nici de boala Lyme, nici de borelioză, ci are o maladie incurabilă, iar câţiva medici din jurul său încearcă să pună la cale o excrocherie, folosindu-se de actor.

500 de like-uri şi peste 300 de comentarii a adunat postarea în care Lucian Mândruţă îşi exprimă convingerea că actorul Şerban Ionescu suferă de o afecţiune incurabilă, de care câţiva doctori excroci se folosesc pentru a obţine fonduri şi publicitate.

Omul de televiziune este de părere că Şerban Ionescu suferă de scleroză laterală amiotrofică, aşa cum a fost diagnosticat de la bun început.

Nu are nicio boală Lyme. […] Are o boală fără leac în acest moment oriunde în lume. O boală pe care câţiva escroci din România o transformă, la cererea nerostită a pacientului, într-una cu mai multe şanse. Lyme. E ca şi cum ai avea cancer şi-un medic deştept şi-ar face o clinică să te dea răcit”, spune Lucian Mândruţă.

Mândruţă mai consideră că “minciuna” este posibilă pentru că medicii recunoscuţi din punct de vedere profesional tac din gură şi permit ca o mână de excroci să facă bani cu ajutorul promovării televizate.

Gaşca asta face bani grei, copiind un model unguresc, o escrocherie pionierată într-o clinică din Debreţin”, spune Mândruţă.

>