Breaking news

Fost ofițer SRI, ucis în Centrul Vechi al Capitalei, pentru suma de 70 de lei

Un bărbat în vârstă de 36 de ani, fost ofiţer SRI, a fost omorât în bătaie, vineri noaptea, în Centrul Vechi al Capitalei de către un tânăr în vârstă de 20 de ani.

fost ofiter sri ucis in centrul vechiCei doi au petrecut împreună la un bar din Centru Vechi al Capitalei după care, între cei doi ar fi izbucnit o ceartă care a degenerat și s-a sfârșit cu uciderea bărbatului de 36 de ani. Acesta a fost bătut de tânărul de 20 de ani până când și-a dat duhul.

Fostul ofițer SRI, a fost găsit căzut sâmbătă, la ora 6.00, pe strada Şelari, din Centrul istoric al Capitalei.

La fața locului a sosit și o ambulanță, însă medicii nu au putut decât să constate decesul. Cadavrul bărbatului a fost dus la Institutul Naţional de Medicină Legală, unde se va stabili dacă moartea a survenit loviturilor primite sau alta a fost cauza.

Atacatorul a fost identificat şi este audiat de către poliţişti împreună cu alți martori ai incidentului.

Procurorul de caz a declarat sâmbătă presei că suspectul nu își recunoaște fapta, a spus că nu se cunoștea cu victima și că s-au cunoscut pe stradă. După ce l-a bătut pe fostul ofițer SRI, agresorul i-a furat acestuia 70 de lei din portofel după care a fugit de la locul faptei.

Procurorul Nicolae Solomon l-a reținut pentru 24 de ore pe suspect urmând să-l ducă în fața magistraților cu propunerea de asrest preventiv pentru 29 de zile.

>