Breaking news

Dumitru Botnaru a ajuns în Galele Live X Factor pentru că este iubitul Ozanei Barabancea

Scandalos. La X Factor România 2013, concurenții sunt selectați pe pile și recomandări. Moldoveanul balerin, Dumitru Botnaru, a fost selectat de Delia pentru Galele Live X Factor, întrucât se iubește cu jurata de la Te cunosc de undeva, Ozana Barabancea.

ozana barabancea si dimaGrație relației de iubire avută cu Ozana Barabancea, moldoveanul Dumitru Botnaru a fost ales de jurata Delia pentru Galele Live X Factor.

La întrebarea clasică: Ce te recomandă pe tine? În cazul lui Dima, răspunsul ar fi: relația cu Ozana cea frumos cântătoare.

Așa se explică de ce Delia l-a ales pe Dima în detrimentul altor concurenți talentați, deși moldoveanul a fost praf în etapa Home Judje Visit. Și cum Ozana este jurat la emisiunea Te cunosc de undeva, tot la Antena 1, traficul de influență la jurata Delia, a fost floare la ureche.

Și uite așa în Gale a ajuns un concurent care nu merita iar alții precum Alexandru Simion, Rodica Tudor, Mihai Tăbăcaru și Alexandru Ionașc, au fost trimiși acasă pe motiv de ….lipsă de pile.

După ce a pus punct relaţiei cu avocatul Cezar Ionaşcu, Ozana Barabancea se iubește fierbinte cu moldoveanul de 22 de ani, blond și talentat la balet, căci la voce mai are de lucrat.

Pe lângă orele de canto oferite de Ozana Barabancea, moldoveanului, profa îi predă lui Dima și ore de iubire.

După ce duminica trecută, Dima a fost eliminat în prima Gală Live X Factor, Ozana şi-a urcat pe profilul de WhatsApp o fotografie în care apare în braţele lui Dima, iar el o sărută drăgăstos pe obraz. Făcându-și în acest fel publică relația cu armăsarul moldovean de doar 22 de anișori.

>