Breaking news

Corneliu Calotă suge la două oi. Ia bani și de la TVR și de la Guvern

Jurnalistul Corneliu Calotă, proaspăt uns de Ponta, în funcția de purtător de cuvânt al Guvernului României, suge la două oi. Întrucât este și membru în Consiliul de Administrație al TVR și mai nou purtător de vorbe la Guvern.

corneliu calota - tvr - guvernPonta are „mână bună„ la purtători de cuvânt. Șii alege pe sprânceană, ca să fie cu deochi, presei. În doi ani de mandat, procurorul Ponta și-a schimbat de trei ori purtătorul de cuvânt.

După ce primul, Andrei Zaharescu a fost avansat consul general la Cape Town, Africa de Sud iar pe Mirel Palada l-a dat afară după derajapele ala dresa jurnaliștilor, pe care vroia să-i omoare, Ponta l-a ales pe Corneliu Calotă să-i poarte vorbele.

Toate bune și frumoase numai că jurnalistul Corneliu Calotă este puțin flămând și un pic cam mult și incompatibil. Întrucât acum deține simultan două funcții: cea de membru în Consiliul de Administrație al TVR dar și pe cea de purtător de cuvânt al Guvernului României.

Radu Carp, membru în Consiliul de Administraţie al TVR spune că jurnalistul Corneliu Calotă trebuie să aleagă, ori la TVR ori la Guvern.

Victor Ponta nu cunoaşte legile pe care ar trebui să le aplice în raport cu propriii săi subordonaţi. Domnul Corneliu Calotă a fost numit în calitatea de purtător de cuvânt al Guvernului pe data de 3 septembrie. La acea dată, domnul Calotă deţinea şi calitatea de membru al CA al SRTv. Această din urmă calitate este incompatibilă cu orice funcţie de demnitate publică sau asimilată acesteia, or funcţia de purtător de cuvânt al Guvernului este asimilată poziţiei de secretar de stat, conform organigramei aparatului de lucru al primului-ministru. Domnul Victor Ponta ar fi putut să-l atenţioneze pe domnul Calotă asupra situaţiei de incompatibilitate în care se află şi asupra faptului că trebuie să decidă dacă acceptă să funcţioneze ca membru al CA al SRTv sau ca purtător de cuvânt al Guvernului”, spune Radu Carp, într-un punct de vedere transmis agenţiei MEDIAFAX.

Așadar domnul jurnalist suge ilegal, dar suge, la două oi. Adică primește bani de la două instituții, culmea, ambele ale statului.

>