Breaking news

S-a deschis prima școală de tatuaje din România, acreditată de statul român

Prima școală de tatuaje din România, autorizată de Ministerul Educației și Ministerul Muncii, a fost inaugurată luni, 20 iunie, în București la salonul Next Level Tattoo.

salon tatuajVești bune pentru românii care vor să profeseze meseria de tatuator, de azi pot obține calificare oficială.

După doi ani și jumătate de proceduri legale s-a reușit introducerea în nomenclatorul de meserii a calificării de tatuator și acreditarea primei școli de profil din România.

Atât debutanții cât și cei cu experiență în domeniul tatuajelor pot urma cursurile școlii de tatuaje care durează opt luni de zile și costă 4000 de euro.

Primul curs de tatuaje și micropigmentare este format din 720 de ore de teorie și practică.

Absolvenții examenelor vor obține o diplomă autorizată de Ministerul Învățământului și ANC cu specializarea Tatuator, cod COR 514206. 

Printre profesorii permanenți ai școlii se numără John Maxx, Maria Păuna, Azoiței Constantin, Ovidiu Popartan si Attila Debelka.

Celebrul tattoo artist din SUA Ami James, devenit celebru datorită reality show-ului Miami Ink, a inaugurat prima școală de tatuaje din România dar și inaugurarea celui mai mare salon de tatuaje din țară, Next Level Tattoo.

Maria Păuna, make up artist, a declarat luni, în cadrul conferinței de presă că în potrivit statisticilor oficiale, peste 11,000 de persoane au depus plângeri după ce au mers la saloanele de tatuaje din țară și s-au ales cu diferite probleme de sănătate.

Rolul acestor cursuri autorizate este de a califica oficial și în România tatuatori dar și de a-i învăța cum să profeseze această meserie în mod legal, profesionist și foarte sigur.

Școala de tatuaje se bucură de un sediu generos de peste 500 mp, întins pe 4 nivele, cu săli de clasă, magazine de accesorii și echipamente pentru tatuatori, salon de tatuaje, body mod, piercing și o recepție elegantă.

conferinta presa tajuaj

tatuaje

>