Breaking news

Rafinamentul masajului oriental

Masajul erotic este o artă, arta comunicării şi a cunoaşterii intime a cuplului, arta relaxării totale şi una dintre cele mai recomandate metode de redescoperire a sexualităţii.

masaj-orientalPentru a înţelege mai bine de ce masajul erotic este o tehnică plină de rafinament şi de senzualitate este absolut necesară o atitudine open minded cu privire la implicarea şi dăruirea în intimitate faţă de partener, la capacitatea de a oferi şi de a primi tandreţe prin atingeri, prin stimularea zonelor erogene şi prin crearea unei legături mai presus de clasicul act sexual.

Masajul erotic este practicat de profesionişti în saloanele de masaj precum oriental-massage.ro, dar poate fi realizat şi acasă ca terapie excelentă pentru cuplu. Decizia de a experimenta beneficiile unei şedinţe de masaj trebuie să fie luată doar atunci când nevoia de libertate, de relaxare totală şi evadare din cotidian este în totalitate asumată. Deşi, într-un salon respectabil, o sesiune de masaj erotic nu se va încheia niciodată cu finalizarea printr-un act sexual, atingerile în zonele intime ar putea avea un impact neaşteptat pentru o persoană mai puţin extrovertită şi libertină.

Practicat, în cuplu, masajul erotic este mai mult decât un moment de intimitate. Practic, prin masaj, intimitatea este privită la un alt nivel, legătura dintre parteneri devine puternică şi plăcerea de a fi împreună creşte. Nu este cu nimic exagerat să afirmăm că un masaj senzual care înlocuieşte preludiul, uneori mult prea scurt şi fără implicare, are ca rezultat un act sexual mult mai intens. Printre beneficiile masajului erotic, se regăsesc îmbunătăţirea performanţelor sexuale şi ameliorarea problemelor de ejaculare precoce, relaxarea muşchilor, creşterea nivelului de serotonină şi îmbunătăţirea circulaţiei sângelui, adică crearea acelor condiţii pentru o satisfacţie sexuală garantată.

Bineînţeles, pentru a ajunge la o experienţă intimă excepţională, este nevoie de îndeplinirea câtorva condiţii. Mai întâi de toate, trebuie înţeleasă tehnică masajului erotic. Acesta nu se rezumă la atingerea zonelor erogene şi a zonelor intime, ci trebuie să trateze cu aceaşi atenţie întreg corpul. Capul, faţa, gâtul, umerii, spatele, fesele, picioarele şi tălpile vor fi masate şi răsfăţate cu interes maxim. Detaliile şi insistenţa pe acele părţi ale corpului care au o sensibilitate aparte vor crea acel plus de rafinament şi vor transforma partenerul într-un expert al masajului erotic.

Unic la acest tip de masaj este legătură permanentă cu persoană iubita. Deoarece în timpul şedinţelor de masaj erotic, corpurile partenerilor se ating continuu, senzualitatea momentului creşte cu fiecare moment al descoperirii celuilalt. Pentru a transforma această experienţă într-una de neuitat, există câteva amănunte indispensabile atunci când masajul este realizat în cuplu. Spaţiul intim trebuie să fie primitor, să ofere confort şi mister, să fie învăluit cu pafumuri afrodisiace şi muzică de relaxare pe fundal. Pentru atingeri uniforme, dar incitante pot fi utilizate uleiuri de masaj pentru corp şi lubrifianţi pe bază de apă pentru zonele intime.

Atitudinea, deschiderea dintre parteneri, eliberarea de stres, de griji, de gânduri, capacitatea de a trăi clipă şi implicarea sunt însă, în timpul masajului, cele mai importante ingrediente. Aceastea vor transforma momentul intim într-unul de tandreţe, de plăcere distinsă, de senzaţii fine.

>