Breaking news

PRINT&SIGN 2017: HeadPrint, prezenți printre expozanții evenimentului de la Romexpo

Evenimentul PRINT&SIGN 2017 va fi organizat la Romexpo în perioada 26 – 29 septembrie. În cadrul acestui eveniment pentru tipografii și ateliere de producție publicitară va fi prezentă și echipa HeadPrint. Aceasta și-a început în urmă cu 12 ani activitatea în domeniul producției publicitare și a printului de mici și mari dimensiuni. De-a lungul anilor, HeadPrint s-a axat pe dezvoltarea continuă a personalului, a soluțiilor și echipamentelor, pentru a satisface astfel cât mai multe nevoi ale clienților.

tipografie‘Mai presus de orice, câștigăm respectul și aprecierea clienților fiindcă le suntem nu doar furnizori, ci parteneri. De fapt, tot ce facem este sa îndeplinim misiunea HeadPrint, aceea de a oferi servicii ireproșabile la prețuri oneste.’ – Andrei Bârlățeanu, CEO HeadPrint

De exemplu, în anul 2011, HeadPrint a implementat pentru prima dată în România conceptul de Web2Print – o soluție online, pentru clienții din sfera print-ului și producției publicitare, în timp ce patru ani mai târziu, compania a cumpărat o hală de mari dimensiuni, pentru a putea astfel să aibă la dispoziție spațiul necesar pentru desfășurarea activității aflate în continuă creștere. În 2016, aceștia au relizat un alt pas important prin lansarea unei platforme online de servicii de printare prin care să ofere un sistem mai eficient de interacțiune cu clientul.

În prezent, oferta HeadPrint cuprinde printuri de diferite dimensiuni (lățime 3.200mm, 1.600mm, 1.000 mm) și rezoluții (720 dpi, 1440 dpi, 2400 dpi etc.) care pot fi implementate pe diferite materiale (sticlă, lemn, ceramică, metale, materiale plastice etc.). Echipa deține de asemenea utilaje de ultima generație pentru a produce în tipar digital tiraje mici și medii, iar în tipar offset tiraje mari de: broșuri, cataloage, reviste, cărți de vizita, invitații, felicitări, pliante, afișe, fluturași, foi cu antet, agende, calendare, mape, plicuri personalizate.

HeadPrint montează orice tip de autocolant, tipărit, sablat, colorat în masa, window graphics, floor graphics, pe diferite suprafețe, pereți, vitrine, geamuri, placi, lemn, tabla, pardoseli, atât la interior, cat si la exterior. De asemenea, echipele acestora de montaj asigura în toată țara instalarea, întreținerea si remedierea semnelor luminoase produse de societatea lor.

>