Breaking news

Otilia, noua zeiţă a Turciei, grație piesei Bilionera. Piesa are 40 de milioane de vizualizări pe net – VIDEO

O artistă din România face furori în Turcia cu piesa Bilionera. Otilia a dat lovitura în Turcia, unde piesa ei Bilionera este cea mai difuzată piesă pe radiourile din Țara Semilunei, iar pe youtube videoclipul single-ului are 40 de milioane de vizualizări.

otiliaOtilia face furori atât pe radiourile din Turcia cât și pe youtube unde videoclipul piesei “Bilionera” a depășit 40 de milioane de vizualizări.

În prezent piesa româncei numărul 1 la capitolul difuzări pe radio în Turcia, timp de 9 săptămâni la rând, surclasati fiind artişti internaţionali precum Marron 5, David Guetta, Pitbull sau Calvin Harris.

Compilaţia, „Dance Hits 2015”, produsă de cel mai ascultat post de radio turcesc, Number 1 FM, este pe locul 2 în topul vânzărilor de produse muzicale din Turcia unde Otilia cu piesa Bilionera ocupă prima poziţie.

În decembrie 2014, Otilia a primit din partea unui designer vestimentar celebru din Turcia o costumaţie de scenă având o valoare estimată de 20.000 dolari, aceasta fiind încrustată cu pietre swarovski.

Artista a avut parte până în prezent de o serie de evenimente în Turcia, toate fiind în unele dintre cele mai luxoase locaţii precum Mardan Palace(7 stele), Antalya, deschiderea Hilton, Feryie Istanbul şi multe altele.

Pe Youtube, piesa Otiliei are o creştere zilnică de aproape 350.000 vizualizări, jumătate din ele fiind din Turcia. În materie de fani pe facebook, Otilia depăşeşte 250.000 fani în momentul de faţă.

>