Breaking news

Monica Ghiurco va coordona activitatea editorială a știrilor TVR

Monica Ghiurco a fost numită vineri, de Claudiu Lucai, în funcția de coordonator al producţiilor de ştiri şi dezbateri de pe canalele TVR 1, TVR 2 şi TVR Info.

La o zi după ce a fos tnumit în funcția de Director interimar al Știrilor TVR, Claudiu Lucaci a numit-o pe Monica Ghiurco, coordonator al producțiilor editoriale ale știrilor TVR.

Începând de ieri (vineri – n.r.), prin decizia directorului interimar al Direcţiei Emisiuni Informative şi Sport (DEIS), Claudiu Lucaci, Monica Ghiurco are şi atribuţii de coordonare editorială a producţiilor de ştiri şi dezbateri de pe canalele TVR 1, TVR 2 şi TVR Info”, precizează TVR, într-un comunicat de presă.

Monica Ghiurco va îndeplini şi atribuţii de coordonare editorială care derivă din Caietul de Sarcini al TVR Interactiv ȘI va coordona din punct de vedere editorial producţia, postarea şi distribuirea de content prin şi de pe site-urile TVR.

Monica Ghiurco  a fost timp de 4 ani a fost reporter acreditat la Guvern, în paralel prezentând principalul Jurnal al zilei de pe TVR 1. Ulterior, a devenit prezentator al Orei de ştiri de pe TVR 2, moderator de talk-show, producător  şi realizator de emisiuni de politică internă şi ediţii speciale.

Monica Ghiurco s-a născut pe 30 noiembrie 1973, în localitatea Dej din judeţul Cluj. A absolvit Liceul Teoretic „Gheorghe Şincai” din Baia Mare, profilul matematică-fizică.  Dar și Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca, specializarea Turism-Servicii.

>