Breaking news

Mama Natură dã „Bunã dimineaţa, sãnãtate!” la Neatza

Dupã ce a pus pe jar inimile telespectatorilor din postura de asistentã a celui mai spectaculos show estival, „Splash! Vedete la apã”, Roxana Ionescu are acum propria ei rubricã, la „Neatza cu Rãzvan şi Dani”.

roxana ionescu la neataÎn fiecare marţi şi joi, Roxana Ionescu va da „Bunã dimineaţa, sãnãtate!”, aducându-le telespectatorilor cele mai noi informaţii în materie de sãnãtate şi frumuseţe.

Când mi s-a propus sã fac o astfel de rubricã, nu am stat pe gânduri. Sunt pasionatã de zona asta, a tratamentelor de înfrumuseţare şi a dietelor care nu ne afecteazã sãnãtatatea şi vreau sã împãrtãşesc din experienţa mea tututor doamnelor şi domnişoarelor. Vom veni cu sfaturi de la specialişti în domeniu pentru a le ajuta sã pãşeascã în lume mândre de corpul sãu” a declarat Roxana Ionescu.

Mai ales cã frumoasa prezentatoare ştie din proprie experienţã cât de greu e sã te abţii de la tot felul de delicatese şi faptul cã stã în puterea fiecãruia dintre noi sã slãbim sãnãtos.

Ce a motivat-o pe ea sã nu se abatã deloc de la dietã: Ştiu ce înseamnã sã îţi cumperi blugi cu 3 numere mai mici şi sã îi probezi zi de zi, în aşteptarea momentului în care sã îi poţi îmbrãca!

>