Breaking news

Inter Milano, campioana Europei la fotbal, umilită de nemții de la Schalke

Fotbaliștii lui Inter Milano au fost învinși fără drept de apel la ei acasă de către nemții de la Schalke, cu scorul de 2-5, în prima manșă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

interRomânul Cristian Chivu, a rezistat pe teren doar până în minutul 62, fiind eliminat pentru al doilea cartonaş galben. Astfel Chivu bifează a doua eliminare în mai puţin de o săptămână, după cea din derby-ul de sâmbătă cu AC Milan (0-3).

Deși a început bine partida, reușind deschiderea scorului în primul minut de joc prin Stankovic, Inter s-a văzut egalată în minutul 17 . A revenit în joc în minutul 34 când a preluat conducerea grație golului marcat de Diego Milito (34) însă din minutul 40 totul s-a năruit.

A fost egalată în minutul 40, ca mai apoi în minutul 53 să fie condusă de Schalke cu 3-2. Și ca totul să fie complet, Andrea Ranocchia a mai marcat și în proprie poartă. Ultmul gol al partidei a fost marcat de  Edu în minutul 75. Inter este ca și eliminată din Liga Campionilor în timp c enemții visează la trofeul Champions League.

Tot aseară s-a jucat și partida Real Madrid – Tottenham Hotspur. Spaniolii s-au impus pe teren propriu cu scorul de 4-0 în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. și După 7 ani de pauză, Real este ca şi calificată în semifinalele competiţiei europene.

>