Breaking news

Geo Scripcariu, numit purtător de cuvânt al Hidroelectrica

Hidroelectrica l-a angajat pe Geo Scripcariu în funcția de şef serviciu Comunicare, în urmă campaniei prin care a urmărit să împrospăteze managementul companiei cu profesionişti din mediul privat, derulată prin intermediul firmei Pedersen & Partners.

Geo Scripcariu - hidroelectricaGeo Scripcariu vorbitor a șase limbi străine:  engleză, franceză, japoneză, germană, italiană şi chineză, a lucrat în calitate de Public Relations Director la firma de consultanţă strategică Booz Allen & Hamilton într-un program dedicat susţinerii pieţei de capital româneşti, cu accent pe fondurile de investiţii şi UNOPC.

De asemenea el a fost consultant în comunicare la firma Financial Markets Internaţional care a consiliat CNVM-ul la adoptarea legislaţiei pentru piaţă de capital şi a pregătit managementul de top al principalelor companii de stat româneşti în Guvernanţă Corporativă. Noul şef de Comunicare al Hidroelectricii a fost Senior Consultant al Flamingo Internaţional în perioada pre-IPO, el coordonând auditul de comunicare, realizarea strategiei de Investor Relations şi implementarea acesteia.

Geo Scripcariu a ocupat poziţii de management şi consultanţă în mai multe programe şi proiecte de investiţii în eficientă energetică, cu fonduri de asistenţă internaţională, cel mai recent în programul “UE/BERD Facilitate de Finanţare pentru Eficientă Energetică.

Scripcariu a fost de asemenea External Affairs Manager la Coca-Cola România, jurnalist TV în redacţia “Analize, Sinteze, Comentarii şi Trimişi Speciali” a TVR 1 şi Managing Partner la agenţia de comunicare BT Public Relations.

El are o diplomă în inginerie electrică (1995), o diplomă de master în management şi este membru al Public Relations Society of America din anul 1997. În perioada 1999-2000 a studiat relaţii publice comparate sub auspiciile Public Relations Society of Japan.

>