Breaking news

Genocidul din Sănătate. Boc îl susține pe Cseke Attila în reforma sanitară

Într-o ţară unde Învăţământul e la pământ, următoarea pe lista genogidului portocaliu pe află sănătatea, prin închiderea celor 67 de spitale din țară. Înflăcăratul-violet, Emil Boc, este de acord cu genocidul din sănătate şi îl susţine pe Attila cel tiran.

attila bocÎn istorie, Attila a fost regele hunilor, care după o hemoragie nazală a murit înnecat cu propriul sânge. În prezent, “Ciomu” Attila este un ministru care “taie” românii de la porţia de sănătate.

Ministrul Sănătăţii are susţinere pentru a face reforma în sănătate, pentru că este necesară“. Asta spune marele Boc, care este de acord ca românii să gonească bolnavii din spitale și să lase cadre medicale pe drumuri. Referitor la cele două persoane decedate joi, premierul Boc(ciu) spune: “Nu rezultă o cauzalitate directă între cele două decese şi desfiinţarea centrului de sănătate şi a acelui spital“.

Una dintre victimele deciziilor portocaliilor avea 41 de ani şi era din Bălceşti, judeţul Vâlcea şi a murit în faţa spitalului închis de barbarul Attila, condus de Boc, dirijat de Băsescu, subordonat Puterilor ascunse. Cealaltă victimă, care avea 60 de ani şi era din localitatea Băneasa, judeţul Constanţa, a murit în ambulanţa care îl ducea către Spitalul de Urgență Constanța.

În Cluj, doar Centrul de Sănătate Moeciu a fost închis. Boc s-a gândit că dacă închide spitalele din Cluj, părinţii lui nu vor avea unde să se ducă sau să moară. Se pare că în ultimul an Boc nu mai gândeşte şi ia decizii criminale, de când tatăl său l-a lovit dur în cap cu un ou.

Are Boc nevoie de o internare în spitalele din România? Nu, pentru că sunt închise.

>