Breaking news

Dorin Cocoș, fostul soț al Elenei Udrea ar fi primit 9 milioane de euro mită în dosarul Microsoft

Omul de afaceri, Dorin Cocoș, nimeni altul decât fostul soț al deputatului PMP, Elena Udrea, ar fi primit 8-9 milioane de euro mită în dosarul Microsoft.  

dorin cocos - elena udrea - dnaTsunami-ul mega scandalului de corupție cu licențele Microsoft se extinde și ajunge și în ograda Elenei Udrea. Dorin Cocoș, fostul soț al blondei lui Băsescu, este acuzat de procurorii DNA că ar fi luat drept mită de la americani, circa 9 milioane de euro.

„Tot din discuţiile purtate am înţeles că sumele remise lui Dorin Cocoş au fost în cea mai mare parte remise în numerar, banii fiind retraşi numerar din Elveţia de Pescariu Dinu şi înmânaţi personal de acesta lui Dorin Cocoş. Din câte am auzit, Dorin Cocoş a primit 8,9 milioane euro, iar Gheorghe Ştefan circa trei milioane de euro. Tot în jur de trei milioane a primit şi Gabriel Sandu”, se arată într-un document al DNA.

În perioada în care Dorin Cocoș ar fi luat mită de la Microsoft, omul de afaceri era însurat cu Elena Udrea, actualmente candidat la președenția României din partea PMP.

Astfel că lista celor implicați în caracatița Microsoft se extinde de la cei nouă miniștri și fostul premier Adrian Năstase, la omul de afaceri Dorin Cocoș.

>