Breaking news

Denthealth devine sponsorul oficial al circuitului de tenis RTP

Denthealth se alătură RTP, din postura de sponsor al turneului pe echipe, RTP CUP, care are loc duminică, la Club Sportiv Galaxy din București.

Platforma online Denthealth, în colaborare cu StomClinic, oferă cele mai bune servicii stomatologice și produse pentru menținerea sănătății orale.

Denthealth se îngrijește de sănătatea orală a campionilor RTP CUP 2024

Cei patru campioni ai turneului pe echipe, RTP CUP 2024, vor primi drept cadou, din partea Denthealth, câte o periuță de dinți sonică, pentru o îngrijire orală de ultimă generație.

Lumea stomatologiei este în continuă evoluție, iar Denthealth aduce inovație și excelență în fiecare aspect al experienței dumneavoastra ca pacient.

Prin utilizarea celor mai avansate tehnologii, tratamentele noastre sunt caracterizate de rapiditate, precizie și non-invazivitate. Acest lucru se traduce în rezultate ideale și un zâmbet sănătos și strălucitor pentru dumneavoastră.

Pe lângă serviciile medicale oferite, Denthealth oferă și o gamă de produse pentru menținerea igienei dentare.

Suntem dedicați pacienților noștri, iar zâmbetul dvs. reprezintă cea mai de preț comoară pentru noi.

DentHealh a început să ofere pachete speciale pentru companii partenere, dedicate angajaților lor, prin intermediul DentHealth Business.

Aceste pachete includ servicii dentare de înaltă calitate, concepute pentru a face îngrijirea dentară mai accesibilă și mai convenabilă pentru toți membrii echipei dumneavoastră.

Ne dorim să contribuim la promovarea sănătății orale și a bunăstării generale a angajaților dumneavoastră, oferindu-le servicii excelente și personalizate.

Vă invităm să faceți parte din lumea Denthealth pentru a vă menține zâmbetul în cea mai bună formă posibilă.

>