Breaking news

Britanic violat cu bestialitate la festivalul Oktoberfest din Munchen

Un britanic în vârstă de 24 de ani a fost violat de doi indivizi, la festivalul berii Oktoberfest din oraşul Munchen, Germania.

barbat violatUn tânăr în vârstă de 24 de ani din Marea Britanie a avut parte de o experiență traumatizantă și șocantă în Germania.

În loc să se bucure de vizita în Germania la festivalul berii, tânărul a fost violat cu bestialitate de doi bărbați.

Britanicul a fost atacat de doi indivizi, sâmbătă dimineaţă în jurul orei 9.30, când bărbatul venit din Marea Britanie pentru a participa la Festivalil berii Oktoberfest, s-a oprit să urineze în dreptul unui tufiş.

În timp ce își făcea nevoile în tufiș, un individ a mers la el şi i-a spus că ar vrea să facă sex cu el. Pentru că tânărul a refuzat, acesta a fost trântit la pământ şi violat pe rând, de doi indivizi.

Potrivit declarațiilor poliţiştilor, britanicul a fost imobilizat de unul dintre atacatori, în timp ce celălalt îl agresa sexual. ca mai apoi cei doi bărbați să inverseze rolurile, astfel că tânărul britanica a fost violat de mai multe ori de cei doi indivizi.

Oktoberfest este o sărbătoare tradițională din Germania, veche de două sute de ani, care debutează la începutul lunii septembrie şi se termină pe 7 octombrie.

Oktoberfest a apărut pentru prima oară sub numele de Theresens-Wiese, în toamna anului 1810, pentru a celebra căsătoria prinţului moştenitor Ludwig cu prinţesa Theresa de Saxa-Hildburghausen.

>