Breaking news

Inspiră-te pentru luna cadourilor – femeile preferă genți, bărbații accesorii din piele

Luna cadourilor este provocarea oricărei femei și a oricărui bărbat de a găsi un cadou potrivit pentru cei dragi.

Deși stă sub semnul simbolului, este o tradiție și nu o obligație, cadoul ales trebuie să fie unul inspirat, bine ales, potrivit personalității celui care îl primește. Este primul punct de plecare al tuturor celor care încep să colinde magazinele în căutare de acel ceva.

Nu există cadou perfect, ci unul ales cu grijă și din grijă față de destinatar. Una din soluțiile ideale este orientarea spre un magazin cu produse de calitate, din piele. Poate că sună a stereotip, dar femeile vor adora să primească genți din piele, iar bărbații vor fi încântați de orice accesoriu din piele, de la curele, portofele sau mănuși. Toate acestea fac parte din gama de produse Zevo.

Cadouri practice și stilate

Dacă ideea decorațiunilor de sărbători este prea comună și simțiți nevoia de a găsi ceva practic, dar și stilat, Zevo vine ca un răspuns potrivit. Atât ofertele din magazinul fizic, cât și genti dama online reduceri sunt motive în plus de a alege astfel de accesorii cadou.

Zevo înseamnă încălțăminte din piele, genți, rucsacuri, toate din piele naturală. Realizate de maeștri în Italia, astfel de produse delectează prin modul în care sunt lucrate. Multe dintre modelele de genți sunt lucrate manual, cu detalii deosebite, unice. Ceea ce regăsim la Zevo este în mod cert un stil original și nu copiat. Ori când porți ceva aparte, te simţi pe măsură, unic, important în viața celui care ți-a înmânat un astfel de cadou.

Cum alegi geanta potrivită pentru a o oferi cadou

Povestea genților în viața femeilor este una complexă. Sunt accesorii nelipsite de la orice ținută, sunt practice și necesare, adaptate nu doar în funcție de sezon, ci și în funcție de starea de spirit și de ceea ce își dorește purtătoarea să exprime, de stilul care o definește.

Zevo restrânge din start lista de opțiuni pentru că vorbim de genți din piele, de calitate incontestabilă. Nu dați greș niciodată cu o geantă clasică. Roșie, o culoare festivă, completează destul de natural o astfel de decizie. Gențile Zevo au și această calitate, de a fi versatile, astfel încât purtătoarea are șanse de a mixa diverse ținute la care va asocia aceeași geantă. Preferați mărimi medii.

Din punct de vedere al tipologiei, formei și mărimilor, gențile shopper sunt preferate de femeile practice, cele crossbody de femeile cu spirit tânăr, practice. Vă orientați spre cele office pentru femei puternice, sobre, cărora li se potrivesc la fel de bine și gențile de mână. Gențile de ocazie sunt o altă variantă de ce nu, deși sunt mai sofisticate și impun delicatețe în alegere, fiind de asemenea asociate doar unor ținute anume.

Cadouri perfecte pentru bărbați, accesoriile din piele

Pentru bărbați un cadou potrivit ar putea fi, de ce nu, accesoriile din piele. Sunt desigur practice și din această rațiune sunt evident o idee excelentă.

Zevo pune la dispoziție și pentru bărbați o gamă vastă de accesorii. Portofelele și curelele sunt printre favorite. Lucrate manual, compartimentate variat și de mărimi diferite, după preferințe, portofelele de la Zevo amintesc despre cât de important este pentru un bărbat să denote eleganţă chiar și când vine vorba de un accesoriu de acest gen. O surpriză vine de la capitolul detalii rafinate. În unele cazuri descoperim pielea de bizon și cusături decorative ce fac dintr-un astfel de articol unul mai interesant și desigur unic.

Ce buget alocăm unor astfel de cadouri

Cadourile de Crăciun pentru cei dragi sunt un subiect important. Dincolo de partea financiară acestea echivalează cu dorința de a arăta într-un altfel de mod cât de mult contează oamenii din viața noastră. Zevo are produse cu un raport calitate-preț excelent. Nu lipsesc promoțiile, reducerile, existând chiar și o secțiune aparte pentru astfel de produse.

Regăsim în magazinele Zevo, fizic sau online, o lume a bunului gust, accesorii stilate ce pot fi surpriza unor cadouri răsplătite cu multe mulțumiri.

 

>