Breaking news

Scapă de problemele cauzate de refulare! Soluţia este o pompă cu tocător!

Beciurile, pivniţele şi subsolurile reprezintă o categorie aparte a construcţiilor, iar acestea fac deseori deliciul aplicatorilor şi distribuitorilor de hidroizolatii. Acest lucru se întâmplă deoarece în cele mai multe dintre cazuri la nivelul acestor elemente se poate întâmplă că apă să interacţioneze cu betonul într-un mod nu tocmai favorabil, drept pentru care intervenţiile la acest nivel sunt imperios necesare.

casa - pompa cu tocatorÎnsă, înainte de acest aspect este necesară evacuarea apei cu ajutorul unei pompe submersibile, fie folosind o pompă basa cu tocător pentru ape murdare uzate, fie folosind o pompă o pompă submersibilă pentru ape curate, dintre cele mai uzuale, dacă situaţia ne-o permite.

Vă facem cunoscută în cele ce urmează oferta site-ului www.shop-einstal.ro. În cadrul acestui site poate fi găsit orice tip de pompă submersibilă. Dacă mai devreme am menţionat o pompă basa cu tocător, ei bine nu multă lume ştie că această poate fi găsită cu uşurinţă şi la noi în ţară, iar şi mai puţină lume ştie despre ce anume este vorba.

Ce este o basa? În construcţii, basa reprezintă adâncitură destinată colectării apei care se strânge în interiorul unei incinte. Cu siguranţă foarte mulţi dintre noi am avut ocazia să vedem pe o placă de beton o suprafaţă cu o anumită pantă despre care poate ne-am întrebat ce caută acolo. Sau poate am crezut cu toţii că nivela a luat-o razna. Sau meseriaşul. Nu este nicidecum aşa, o basa are rolul sau bine definit, după cum vom vedea în cele ce urmează. De fapt această (basa) se şi adânceşte, astfel încât apă care este colectată acolo să poată fi eliminată cu ajutorul unei pompe submersibile cu tocător. Clar însă este faptul că această adâncitură are un rol constructiv, iar o pompă basa cu tocător îşi găseşte în mod cert locul în acest fel.

Aşadar, mister elucidat. Oricum însă, basa fiind în permanent contact cu apă, ea va trebui hidroizolată. Acesta aspect nu face subiectul discuţiei noastre, însă ne aduce mai aproape de un punct forţe pe care o pompă basa cu sau fără tocător îl are. Această, făcând parte din categoria pompelor submersibile, este complet etanşă pentru a nu permite apei să se întoarcă acolo de unde este evacuată.

Cum evacuează o astfel de pompă apă dintr-un subsol? Ei bine, în interiorul adânciturii este adăugată pompă. Această pompă submersibilă, prin definiţie poate fi imersată în apă. Fiind fabricată din inox şi acoperită cu un strat de protecţie, această nu va suferi de pe urmă contactului permanent cu apă. Mai apoi, fiecare componentă a să este verificată şi supusă testării încă din fabrică, pentru a putea asigura fluiditatea transportării lichidului către suprafaţă în cele mai bune condiţii.

În mod uzual aceste pompe de basa sunt dotate şi cu un flotor care le asigura un oarecare grad de plutire. Tocmai de aceea pompele de acest tip pot fi folosite chiar şi în cazul fântânilor arteziene sau în cazul evacuării apelor din puţuri sau piscine. Acest lucru este însă valabil numai în cazul pompelor fără tocător. Atunci când însă suntem nevoiţi să evacuăm apă ce conţine şi deşeuri de o anumită dimensiune, acolo vor interveni pompele de basa cu tocător.
La ce foloseşte o pompă basa cu tocător? Această foloseşte îndeosebi pentru evacurile de deşeuri din spaţii precum fose septice, canalizări, beciuri, precum şi alte incinte ce pot fi afectate de un amestec de apă cu alte particule pe care în mod normal nu le-am putea evacua folosind o pompă uzuală.

Aşadar o pompă basa cu tocător va fi folosită numai în cazul apelor murdare, fiind special dotată pentru acest lucru cu lame şi cuţite care permit mărunţirea deşeurilor întâlnite în apă. Aceste produse par a avea o cerere destul de largă pe piaţă, o mărturie vie fiind chiar numărul mare de clienţi care le solicită. Specialiştii în aceste echipamente şi anume cei de pe site-ul www.shop-einstal.ro ne-au făcut şi ei cunoscută oferta lor de pompe cu tocător care am rămas plăcut impresionaţi, mai ales datorită modului clar de expunere, dar şi datorită preţurilor deosebit de accesibile cu care îşi vând produsele.

Oricum ar fi, cel mai probabil fiecăruia dintre noi i-ar fi utilă o astfel de pompă submersibilă. Nu o spunem noi, ci lumea în care trăim, mediul, dar şi produsele pe care le folosim.
Click să vezi oferta completa de pompe cu tocator de la shop-einstal.ro. Avem nevoie să evacuăm ceea ce ne prisoseşte, iar deşeurile în mod clar nu au ce caută în gospodăriile noastre.

Pentru această, pentru pompe submersibile, dar şi pentru oricare al obiect destinat întreţinerii sau reparării instalaţiilor, este bine că ştim la cine să apelăm.

Din acest punct de vedere Shop-einstal.ro este locul de unde ne putem achiziţiona orice am avea nevoie, de la fitinguri la instalaţii sanitare, de la centrale termice la sisteme de încălziri în pardoseală, şi totul la un raport calitate preţ ce întrece pseudo- oferta oricărui alt concurent de pe piaţă de profil.

>