Breaking news

Șoferul bătăuș a fost arestat pentru 29 de zile

Șoferul bătăuș din Craiova, care a omorât în bătaie, în plină stradă,  un bătrân de 62 de ani, a primit mandat de arestare pentru 29 de zile.

foserbatausCraioveanul Cosmin Drăgan, de 22 de ani, care în Vinerea Mare a bătut cu bestialitate în mijlocul străzii un bătran care a murit a doua zi pe patul spitalului a fost reţinut astăzi de Poliția din Craiova pentru 29 de zile.  Tânărul fusese reţinut marţi seara 24 de ore pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În fața jduecătrilor, tânărul de bani gata a pledat nevinovat. Pentru că este recidivist, judecătorii aud ecis să îl bage dupp gratii pentru o lună.  În urmă cu doi ani de zile, Cosmin Drăgan, s-a ales cu dosar penal pentru complicitate la furt. Dosarul a ajuns însă în instantă, iar bătăuşul Drăgan a fost condamnat pentru fapta sa, pe 8 aprilie 2009, la doi ani de închisoare cu suspendare. Dacă în acest nou dosar în care este cercetat pentru comiterea infracţiunii de lovituri cauzatoare de moarte va fi găsit vinovat, Cosmin Drăgan riscă o pedeapsă cuprinsă între doi şi sapte ani de închisoare la care se adaugă „coada” de doi ani.

>