Breaking news

WinFast VP200 P PC-over-IP (PcoIP) a obţinut certificarea VMware Ready

Compania Leadtek a anunţat că produsul său WinFast VP200 P PC-over-IP (PCoIP) a obţinut certificarea VMware Ready pentru produsul de virtualizare desktop View 4.0 de la VMware.

WinFast VP200 P PcoIP asigură securitatea datelor şi oferă un management IT simplificat, eliminând necesitatea actualizării şi gestionării sistemelor de operare de pe biroul utilizatorilor.

PcoIP permite ca toate resursele de calcul să fie consolidate în centrul de date, îmbunăţind securitatea şi managementul datelor la nivel de companie.

WinFast VP200 P împreună cu soluţia VMware View 4 le oferă utilizatorilor o experienţă PC complexă, în timp ce managerii IT beneficiază de costuri operaţionale reduse, securitate ridicată a punctelor finale de lucru şi pe viitor scalabilitatea desktop-urilor.

KS Lu, CEO al Leadtek a declarat : Leadtek colaborează cu Teradici şi Vmware, pentru a le oferi clienţilor o soluţie de calcul de la distanţă, ce include VP200 PCoIP şi soluţia VMware View, pentru a furniza o experienţă optimă utilizatorilor, scalabilitate îmbunătăţită şi securitate optimă.

Alexandru Vasile