Breaking news

USL trădează românii prin alianța cu UDMR

Ponta a anunțat cu surle și trâmbițe că USL a câștigat detașat alegerile dar că….va face alianță electorală cu sluga lui Băsescu  – UDMR.

Nici nu s-au încheiat bine alegerile parlamentare că Ponta s-a grăbit să bată palma cu ungurii în vederea constituirii unei ”majorități constituționale”.

Sondajele de opinie realizate la la ieșirea de la urne, dau drept câștigător USL cu aproximativ 60%. Astfel că nu este de înțeles de ce Ponta s-a grăbit să demareze negocierile cu UDMR.

Să ne aducem aminte că UDMR a făcut blat cu Băsescu la referendumul din vară și a ținut maghiarii acasă, astfel că nu s-a realizat pragul de validare.

Grava de a-și securiza viitorul guvern, în lupta cu Băsescu, băgând la înaintare ”majoritatea constituțională”, aduce USL o mare bilă neagră și un profund val de dezamăgire din partea românilor care azi le-au dat votul.

Varianta cu majoritate parlamentară pentru modificarea Constituției nu prea stă în picioare, din moment ce UDMR vrea să elimine sintagma ”stat național indivizibil”.

Cu siguranță altul este motivul pentru care USL vrea să bată palma cu UDMR.

>