Breaking news

TVR, condusă șase luni de zile de directori interimari

Claudiu Săftoiu, preşedintele – director general al TVR i-a numit prin ordin, în funcții de conducere în cadrul Televiziunii Române pe Irina Radu, Liana Săndulescu şi Claudiu Lucaci.

TVRClaudiu Săftoiu  și-a numit o armată de oameni în funcții de conducere în toate strucurile TVR.

Irina Radu, Liana Săndulescu și Claudiu Lucaci, se alătură noi echipe manageriale ce va conduce Televiziunea Română pentru următoarele șase luni de zile, până la organizarea de concursuri de ocupare a funcțiilor.

Potrivit noii organigrame ce a intrat în vigoare de la 1 februarie, TVR 1 va fi condus de Gabriel Gherghescu, coordonator cu atribuţii de director, în timp ce Alina Amza va fi coordonator cu atribuţii de producător executiv.

Astfel că Dana Deac a fost concediată din funcția de director al TVR 1.

TVR 2 Cultural va fi condus de Liana Săndulescu, coordonator cu atribuţii de director, în timp ce Răzvan Nicolescu va fi coordonator cu atribuţii de producător executiv.

TVR 3 va fi condus tot de Răzvan Bucuroiu, coordonator cu atribuţii de director.

TVR Internaţional va fi condus tot de Beatrice Comănescu, coordonator cu atribuţii de director.

Producător general a fost numit Cristian Zgabercea (coordonator cu atribuţii de producător general).

Direcţia Programe va fi condusă de Irina Radu, coordonator cu atribuţii de director.

Direcţia Ştiri va fi condusă pentru următoarele șase luni de zile tot de Claudiu Lucaci, coordonator cu atribuţii de director.

Direcţia Studiouri Centrale va fi condusă de Liviu Nicolescu, coordonator cu atribuţii de director; Departamentul Producţie Artistică – de Cristian Stoian, coordonator cu atribuţii de director; Departamentul Tehnico-Administrativ – de Horia Cazan, coordonator cu atribuţii de director; Direcţia Economică – de Claudiu Dinică, coordonator cu atribuţii de director; Departamentul Marketing şi Vânzări – de Diana Zalutchi, coordonator cu atribuţii de director; Serviciul Comunicare şi Relaţii Internaţionale, Relaţii Publice şi Protocol – de Cristian Acatrinei, coordonator cu atribuţii de şef serviciu.

TVR Cluj va fi condus de Romeo Couţi, coordonator cu atribuţii de director (Couţi a fost director al TVR Cluj şi înainte de aplicarea noii organigrame, n.r.);

TVR Craiova – de Elena Dindirică, coordonator cu atribuţii de director (în locul lui Cristinel Gabi Nedelcu, n.r.);

TVR Iaşi – de Carmen Olaru, coordonator cu atribuţii de director (în locul lui Vasile Arhire, n.r.); TVR Timişoara – de Dite Dinesz, coordonator cu atribuţii de director (în locul lui Ionică Lucian, n.r.);

TVR Târgu-Mureş – de Raul Emanuel Marin, coordonator cu atribuţii de director (în locul Elenei Alb, n.r.).

Noii manageri din TVR au fost numiţi până la organizarea concursurilor manageriale conform legii, dar pe o perioadă maximă de şase luni.

>