Breaking news

Trupa Etno ţepuită în ajun de revelion de propriul impresar!

Impresarul Radu Fornea a tras o țeapă de zile mari, chiar în prag de Revelion, trupei Etno, pe care a lăsat-o fără concerte la cumpăna dintre ani.

modPână mai ieri, alaltăieri, componenţii trupei Etno, Florin şi Claudia, ştiau că noaptea dintre ani o vor petrece departe de sânul familiei, întrucât ştiau de la impresarul lor, şi anume domnul Radu Fornea că vor avea trei concerte de Revelion: două la Iaşi şi unul la Focşani.

Ţeapă! Domnu’ Fornea i-a ţinut încurcaţi pe cei doi pe care-i manageriază fără nicio jena, spunându-le înainte cu câteva zile că de fapt pentru “Etno” nu a încheiat niciun contract şi că poate sta liniştită acasă!

Ce concluzie putem trage de aici? Că omul nu prea şi-a dat interesul, fiind mai preocupat cu doamna Felicia Filip şi cealaltă trupa, Ro-Mania.

Noroc cu Claudia care a găsit o petrecere pe lângă Bucureşti şi astfel nu rămân pe tuşă în noaptea de Revelion.

Poate în 2010 formaţia Etno va fi mai tare ca Ro-Mania, şi Fornea îşi va da mai multă silinţă să le găsească spectacole, că doar şi el are interes la procent, nu?! Sau dacă nu fraţilor căutaţi alt impresar, are balta peşte.

Ştefania Stancu