Breaking news

Trei dive retrase prematur de pe micul ecran

Andreea Marin, Teo Trandafir  și Mihaela Rădulescu s-au retras prematur de pe micul ecran. Dispariția celor  trei vedete tv au dus la scăderea audiențelor televiziunilor unde acestea au activat.

andreea_marinOdată cu retragerea Andreei Marin de la TVR, postul public de televiziune nu numai că nu  a găsit o altă vedetă fanion care să o țină pe locurile fruntașe în clasamentul audiențelor, dar în ultmul timp s-a prăbușit, ieșind din top 5 audiențe. Emisiunea ”Surprize Surprize”, moderată de Andrea Marina reușit să depășeacă recorduri de audiență și să transfome TVR1 în lider de audiență în fiecare sâmbătă seara. Deși principalul motiv al retragerii din televiziune, l-a reprezentat venirea pe lume a micuței Viloeta, Andreea Marin a dat de înțeles că se săturase să facă același lucru și că emisiunea era pe final și că vemea audiențelor spectaculoare apusese și a decis că e mai bine să se retragă în plină glorie decît să decadă odată cu grandioasa producție tv.  Însă de la retragerea din TVR, Andreea, și-a negociat revenirea pe micul ecran în fiecare sezon cu mai toate televiziunile, însă până în prezent nu a reușit să parafeze vreo înțelegere cu o televiziune de calibru din România. Pe semne că pretențiile ”Zânei surprizelor”, nu sunt ușor de satisfăcut și că nu este de acord să revină pe tv în orice condiții și cu orice preț.

Mihaela Rădulescu, rivala Andreei, s-a retras si ea anul trecut de pe micul ecran, însă nu definitiv. A mai revenit de câteva ori, cu ediții speciale la Antena 1, fapt ce dă de înțeles că nu se poate abține să stea deoparte de televiziune. Momentan își trăiește viața în luxosul Monte Carlo alături de copilul său. Dispariția emisiunii ”Duminica în familie” de pe canalul Antena 1, nu a rămas fără urmări. art_149451_1Rating-ul de duminică după amiaza a scăzut la fel ca și audiența generală a teelviziunii Antena 1. Posibil ca Mihalea să revină în toamana cestui an la Antena 1, doar dacă boșii Antenelor ui Voiculescu îi vor satisface pretențiile de divă tv.

teoTeo Trandafir, a dispărut din peisajul tv, după mai multe colaborări nereușite cu Romantica și cu Prima Tv. După despărțirea de Pro Tv, se pare că lui Teo nu prea i-au mai ieșit socotelile și toate planurile se năruiau în scurt timp. După o negociere cu Vântu, a decis să preia conducerea postului Romantica TV și să realizeze și emisiunea TeoViziunea în prime time. Însă brandul face diferența. Audiențele modeste la Romantica au determinat-o să încheie după nici un an colaborarea cu Romantica. După îndelungi negocieri cu mai multe televiziuni, Teo s-a mutat cu întreaga echipă la Prima Tv unde a realizat emsiunea ”Teo live” dar și încă o producție  tv ”Momentul Adevărului”, filmată în studiorurile din Ungaria. Din nefericire emisiunea nu a prins rădăcini nici la prima Tv, fapt ce a dus la rezilierea contractului dintre Teo și Prima Tv. Anul trecut a bătut palma cu Vlad Ionescu, fost prezentator tv la Antena 1, împreună au pus bazele unui proiect tv inedit. O casă de producție tv care porduce emisiuni pentru televiziunile locale. Așadar Teo se poate vedea doar în provincie, pe frecvența televiziunilor tv locale care au cumpărat emisiunea produsă de Teo Trandafir.

Criza financiară din acest an, reduce șansele ca cele trei vedete tv să revină în forță pe micul ecran cu noi producții tv, din două motive: salariul acestoa este greu de suportat de către telviziuni, iar producțiile tv pe care s-ar încumeta să le prezinte au un buget pe măsură. Fiecare dintre cele trei vedete tv, au adus culoare și inedit pe micul ecran, iar dispariția lor a lăsat loc unor producții tv de prost gust și de o calitate îndoielnică.