Breaking news

Tranzacționare criptomonede | Primeşti 50 lei la înscriere. Sigur şi rapid – Bitcoin Romania

Primești 50 RONC atât tu cât și prietenul tău care se înscrie și parcurge procesul de verificare cont folosind link-ul tău: https://pro.bitcoinromania.ro/register?refid=Y43-O2O

Cine suntem?
Bitcoin Romania un exchange de criptomonede, cu o experiență în piața crypto din 2014, care a adus pentru clienții săi cea mai bună platformă de tranzacționare criptomonede, la cel mai bun curs de schimb din piața crypto. Cumpărarea și vânzarea de criptomonede nu a fost niciodată mai ușoară ca acum!

Platforma PRO
Este special creată și destinată traderilor cu adevarat pasionați de piața cryptomonedelor: maeștrii riscului, interesați de o multitudine de asseturi și care caută cel mai bun trading fee de pe piață, de doar 0.25%.

Tranzacționează criptomonede
Prin platforma pro puteți tranzacționa criptomonede simplu, sigur și rapid, 24/7. Tranzacțiile se realizează instant, ordinele lansate se execută la prețul pieței.
Schimburile se realizează în secțiunea MARKET. Fiind o platformă dedicată traderilor, aveți o gamă largă de schimburi pe care le puteți realiza pe platforma.

Tranzacționare criptomonede
Cumpără și vinde crypto chiar și fără cont bancar în toată țara
•Alimentare rapidă
Îți alimentezi rapid contul fie că vrei să alimentezi cu crypto sau cu fiat
•Tranzacții rapide
Ordinele lansate la prețul pieței se execută instant
•Retragi rapid
Retragi rapid fiat sau crypto decontările se procesează automat
•Varietate
Oferim cele mai multe perechi de schimb pe piata romaneasca.

>