Transformă dormitorul cu o cuvertură de pat de la TRAGET

Câți dintre noi nu au o cuvertură de pat acasă? Unii subestimează această decorațiune textilă, când, de fapt, aceasta are și ea rolul său important. Cuvertura de pat este esențială, poate transforma instantaneu orice cameră. Este o modalitate ușoară de a adăuga culoare și textură în cameră, fără a fi nevoie să fie schimbat totul.

Cum să alegem cuvertura de pat? De cele mai multe ori suntem atrași de print și de culoare. Iată însă detalii care fac diferența.

În primul rând, este important să alegem un material care să se potrivească nevoilor noastre. Una dintre cele mai populare alegeri se referă la cea din poliester cu bumbac, însă pentru cei care își doresc ceva mai călduros, o cuvertură din lână spre exemplu va fi perfectă.

În al doilea rând, trebuie să ținem cont de design. Există o varietate de modele, de la imprimeuri florale la linii simple, așa că alegem unul care se potrivește stilului personal, dar și cu decorul camerei.

Nu în cele din urmă, este important să ne asigurăm că achiziționăm cuvertura de calitate, care să dureze mult timp. În acest sens, vă recomandăm să cumpărați de la TRAGET, de unde puteți găsi o varietate de cuverturi de pat de înaltă calitate, la prețuri accesibile. Traget.ro este un magazin online specializat în produse de casă, care oferă o varietate de produse de calitate. Aici puteți găsi diversitate și la capitolul cuverturi de pat, în diferite materiale și modele, care se potrivesc oricărui stil și oricărui buget.

Cuvertură de pat – ce culori să alegem?

A existat o vreme în care decorațiunile textile, seturile de casă, cum sunt lenjeriile de pat și cuverturile erau oferite cadou. Era un lux să oferi seturi de acest tip, complete, cu design unitar. Acum sunt mai degrabă alegeri personale. Avem cu toții pretenția ca astfel de cuverturi să ne încânte vizual, așadar ce culoare alegem?

În principiu putem alege simplu, în funcție de culoarea lenjeriei de pat. Poate fi o provocare, dar există câteva reguli generale care pot ajuta să facem o alegere inspirată.

  • Pune accentul pe culoarea camerei. Dacă vrei să adaugi culoare în cameră, alege o cuvertură care să se potrivească cu culoarea dominantă a camerei. Dacă în camera ta predomină nuanțele neutre, alege o cuvertură într-o culoare puternică pentru a adaugă un accent.
  • Alege culori complementare. Dacă vrei să creezi un efect de contrast, alege o cuvertură cu o culoare complementară celei dominante în camera ta. De exemplu, dacă camera ta are o culoare caldă, alege o cuvertură cu o nuanță rece.
  • Ține cont și de sezon. Mulți dintre noi preferăm să facem o corelație a designului și decorului interior cu sezonul – poate că ideea este mai populară când vine vorba de iarnă și de sărbătorile de iarnă. Așa că alege o culoare care se potrivește cu anotimpul. De exemplu, o cuvertură galbenă sau verde este potrivită pentru primăvară, în timp ce o cuvertură roșie sau maro este potrivită pentru toamnă.

În fond alegem ce culori ne fac să ne simțim bine. Să nu uităm că dormitorul este locul unde ne relaxăm și ne odihnim, așa că alegem o culoare care să ne aduce liniște și relaxare, așa cum ne dorim și merităm.

Pentru doritori, la TRAGET există o gamă largă de cuverturi și nu numai. Pot fi alese în funcție de culoare, de preț și nu numai. Tot aici sunt disponibile și diverse alte tipuri de produse pentru decorurile interioare. Mici schimbări ne fac bine și când ne dorim chiar și o decorațiune textilă, o cuvertură, aceasta trebuie potrivită și integrată armonios în decor. Descoperim mai multe din pagina oficială traget.ro.

Contact: comenzi@traget.ro

>