Breaking news

Tehnicile de promovare pe OnlyFans, un „skill“ din ce in ce mai util in ziua de astazi!

Fetele care doresc sa se bucure de succes in industria de divertisment online pentru adulti sunt interesate, din ce in ce mai mult, de promovare pe OnlyFans.

promovare onlyfans

Aceasta platforma este aparuta de relativ putin timp, comparativ cu site-uri vechi de 20 de ani, precum LiveJasmine, dar genereaza deja castiguri impresionante. Iata cum a devenit posibila o astfel de evolutie!

Povestea de succes a platformei OnlyFans

Platforma care poarta acest nume a fost creata in 2016 de un investitor britanic. Denumirea – care inseamna, in traducere libera, „doar fani“ – descrie intentiile initiale ale fondatorului. El a conceput-o ca o retea de socializare pe baza de abonament, prin intermediul careia actori, cantareti sau vedete de televiziune puteau sa comunice direct cu fanii lor.

In 2018, un miliardar american care detine mai multe platforme de videochat a cumparat 75% din companie, iar continutul video si foto destinat exclusiv adultilor a inceput sa ocupe o pondere tot mai mare. Acesta a fost momentul in care tot mai multe modele si femei din lumea intreaga au inteles avantajele pe care le poate aduce o promovare OnlyFans.

Dupa numai 4 ani, in 2022, platforma are 2 milioane de creatori de continut, precum si peste 130 de milioane de fani care platesc abonament cu o valoare aflata intre 4,99 si 49,99 de dolari pe luna. De asemenea, creatorii de continut le pot oferi fanilor si mesaje private, de asemenea contra cost.

Se estimeaza ca, in fiecare luna a anului 2022, platforma efectueaza plati in valoare de aproximativ 200 de milioane de dolari catre creatorii de continut. Cifrele sunt deci impresionante si justifica din plin efortul de a realiza o cat mai buna promovare pe OnlyFans!

Actrita si cantareata americana Bella Thorne a castigat un milion de dolari intr-o singura zi, in anul 2020, iar dupa prima saptamana avea deja incasari de 2 milioane de dolari! Suedeza Monica Huldt, o femeie in varsta de 38 de ani, total necunoscuta in momentul in care si-a facut contul, are acum peste 200 000 de urmaritori si obtine in fiecare an in jur de 100 000 de dolari. In 2021, tanara de numai 18 ani cu numele Bhad Bhabie a castigat un milion de dolari in numai 6 ore!.

promovare onlyfans

Cele mai eficiente modalitati de promovare pe OnlyFans

Bineinteles ca fiecare tanara din Romania ar dori sa aiba parte de un astfel de succes. Modelele de videochat beneficiaza de un avantaj din acest punct de vedere, deoarece cunosc din interior industria de divertisment online pentru adulti si stiu care sunt calitatile si modul de abordare care se bucura de cea mai mare apreciere din partea barbatilor din lumea intreaga.

Echipele din studiourile de videochat asigura training de specialitate gratuit pentru make-up, hair-styling, vestimentatie si comunicare. De asemenea, pun la dispozitia fetelor aparatura si tehnica de calitate, astfel incat sa le ofere admiratorilor imagini de calitate superioara. Se pot realiza inclusiv sedinte foto profesionale gratuite, care cresc sansa de a atrage un numar sporit de fani.

Tine cont de evolutia pietei si acorda atentia cuvenita tehnicilor de promovare OnlyFans! Astfel, iti oferi sansa de a obtine venituri mai mari decat ai visat vreodata!

>