Breaking news

Sorana Cîrstea, bătută măr de bulgăroaica Tsvetana Pironkova, în turul doi la Miami

Sorana Cîrstea nu se simte deloc pe tărâm american. După eliminarea de săptămâna trecută din turul doi de la Indian Wells, românca a repetat azi istoria în cadrul turneului Masters de la Miami.

cirstea soranaSorana Cîrstea a bifat azi, al doilea eșec usturător în decurs de o săptămână, pe teren american, în cadrul a două turnee Masters. Românca dă semne că nu se simte deloc în elementul ei și ia bătaie de la jucătoare mult mai slab cotate în clasamentul WTA.

Joi, Sorana Cîrstea, a 25-a favorită a turneului de la Miami, a fost învinsă în două seturi, scor 3-6, 3-6, de bulgăroaica Tsvetana Pironkova, locul 47 mondial, după doar o oră 19 minute de joc.

Pentru accederea în turul doi la Miami, Sorana Cîrstea va primi un cec în valoare de 14,945 de dolari și 35 de puncte WTA. Întrucât în 2013, Cîrstea a ajuns până în turul 4, românca pierde astfel 105 puncte, care o vor coborî un loc în ierarhia de simplu feminin.

Este al patrulea sportiv român, eliminat în ultimele 24 de ore la Miami. Victor Hănescu, Monica Niculescu și Alexandra Cadanțu au fost eliminați, miercuri, în primul tur la Miami.

Pe tabloul principal de simplu feminin de la Miami se mai află doar Simona Halep, calificată în turul doi. Iar la dublu masculin, Horia Tecău este calificat în primul tur, alături de Jean-Julien Rojer .