Breaking news

Setea de putere a lui Putin a curmat 298 de vieți

loading...

Vladimir Putin este cel puțin, vinovatul moral al morții celor 298 de persoane aflate în avionul companiei Malaysia Airlines, doborât de rebelii ruși, cu o rachetă sol-aer, în estul Ucrainei. Tragedia aviatică s-a produs datorită setei nelimitate de putere și de a stăpâni Ucraina și fostul bloc sovietic al URSS.

sebi popescuCatastrofa aviatică din Ucraina este rezultatul înarmării rebelilor proruși de către Federația Rusă. 298 de oameni nevinovați au murit în mod tragic din cauza războiului lui Putin cu Ucraina.

Putin și-a pătat mâinile cu sângele celor 298 de persoane aflate în avionul doborât cu racheta de insurgenți. Printre aceștia se aflau și circa 80 de copii nevinovați, care și-au găsit sfârșitul într-un mod incredibil de tragic. Unii mai sadici din fire și insensibili ar spune că deh, asa e în război, sunt și victime colaterale. Numai că nu era războiul lor, nu erau parte a acestuia. Au avut ghinionul să se afle în acel moment în aeronava morții.

Cei care au manevrat sistemul de lansare a rachetei și au doborât avionul, nu sunt niște amatori. Ca să nimerești un avion comercial de la 10 km distanță, cu o rachetă sol-aer, trebuie să fii instruit pentru așa ceva. Toate drumurile duc către Moscova. Experți militari ruși i-au ajutat pe insurgenții din regiunea Donețk să doboare avionul crezând că este unul ucrainean.

Catastrofa aviatică din Ucraina este un atac terorist în cea mai pură formă, realizat de barbarii insrugenți ruși cu ajutorul armatei lui Putin.

Disperați să se disculpe și să scape de dovezi, insurgenții distrug probe de la locul tragediei, Putin spune că nu are nicio implicare iar oficiali de la Moscova modifică pagina de Wikipedia care relata despre tragedie. Încercând să scrie că armata din Ucraina a doborât avionul și nu insurgenții proruși.

Și în tot acest timp, liderii lumii, de la Obama, Merkel și David Cameron, instituții internaționale precum ONU și OSCE, se fac că încearcă să dezlege cauzele catastrofei. Toți se plâng de faptul că zona unde s-a prăbușit avionul este controlată de insurgenți. Câți or fi frate??? Câți?? Parcă ar deține bomba atomică și toți se feresc să nu-i supere.

Dacă e vorba de cercetare la fața locului și de recuperare a cadavrelor, apăi frățioare, toate superputerile lumii trimit 2000 de militari la Donețk, fac un culoar de siguranță și îi pun cu botul pe labe pe bețivanii de insurgenți care se joacă de-a războiul. Am senzația că toți sunt extrem de prudenți acum când lucrurile sunt extrem de grave. Nenorociții ăia de insurgenți au ucis cu aprobarea lui Putin, 298 de oameni nevinovați.

Cum să stai pasibil și să mergi să negociezi cu insurgenții să vezi dacă te lasă să mergi la locul tragediei produsă chiar de ei??? Bețivanii ăștia trebuiesc nimiciți, de îndată. Sunt brute nenorocite, care fac jocul Rusiei cu orice preț.

Cu brutele și mercenarii nu ai ce negocia. Acum pentru că li s-a dat prea multă importanță și armament, au devenit extrem de periculoși. Iar tragedia aviatică de joi relevă pe deplin pericolul pe care-l reprezintă aceste specii umane.

Aș fi fost curios să văd cum reacționează Merkel dacă în avionul morții s-ar fi aflat un membru al familie sale. Sau o rudă a lui Obama. Ce ar fi făcut atunci? La fel de ”prudenți” ar fi fost cu Putin???

Toți le cântă în strună insurgenților de frica lui Putin. Tare mă tem că se va ajunge la concluzia că din ”greșeală” a fost doborât avionul, că Rusia nu are nicio implicare și totul se termină fără ca Putin să fie pus la punct. Un individ face ce vrea în Europa doar pentru faptul că livrează gaz marilor puteri precum Germania, Franța și Italia. Șantajul economic funcționează din plin, dar, totuși, până când?!!???

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>