Breaking news

Șerban Huidu a fost trimis în judecată pentru omor

Realizatorul Prima TV, Şerban Huidu a fost trimis luni, în judecată de către procurorii başoveni.

Huidu va fi judecat de Tribunalul Braşov pentru ucidere din culpă, în urma producerii unui accident în octombrie 2011, soldat cu moartea trei persoane.

În 18 octombrie 2011, Parchetul Judecătoriei Braşov a început urmărirea penală faţă de realizatorul TV Şerban Huidu, pentru uciderea din culpă a trei persoane pe 16 octombrie 2011 în zona localităţii Timişul de Sus.

Anchetatorii au dispus începerea urmăririi penale a fostului star TV bazându-se pe expertizele tehnice şi medico-legală.

În expertiza tehnică a maşinii anchetatorii au stabilit că accidentul putea fi evitat, deoarece maşina nu a intrat în derapaj, cum a afirmat iniţial vedeta Prima TV.

Anchetatorii mai precizează în raport şi faptul că la momentul impactului, bolidul condus de Huidu, rula cu viteza de 87 de kilometri pe oră deşi carosabilul era ud.

De asemenea, raportul precizează că, în acea zonă, limita de viteză era de 50 km/h, iar acesta a intrat total pe contrasens.

Expertizele anchetatorilor nu mai pot fi contestate, astfel că, avocaţii lui Şerban Huidu, vor fi nevoiţi să îşi reformuleze apărarea.