Breaking news

Samsung a lansat în lume gama de telefoane Shark

sharkSamsung a prezentat un nou telefon mobil atractiv prin intermediul gamei Samsung Shark. Primele terminale apărute în această categorie, telefonul Shark (S5350) şi telefoanele slide, Shark 2 (S5550) şi Shark 3 (S3550), vor fi disponibile pe piaţă din primul semestru al anului 2010.

Seria Shark a fost special creată pentru utilizatorii pasionaţi de multimedia care apreciază stilul şi design-ul în aceeaşi măsură în care pun preţ pe interactivitatea constantă cu prietenii şi familia prin intermediul reţelelor sociale online. Shortcut-uri directe pentru Social Networking Services (SNS) au fost încadrate pe ecranul idle, utilizatorii având în acest mod acces la Facebook, MySpace, Bebo şi alte site-uri preferate, printr-o simplă apăsare a iconițelor.

Seria Shark conferă siguranţă utilizatorilor cu un stil de viaţă alert, prin opţiunile de securitate, printre care se numără şi Mobile Tracker, care ajută la depistarea unui telefon pierdut sau furat, anunţând utilizatorul oricând este schimbată cartela SIM.

În plus, Shark permite accesul la Multi-instant messenger, care înglobează toate conturile utilizatorului pentru GTalk, AIM şi Palringo Chat într-o aplicaţie uşor de folosit, destinată comunicării cu prietenii.

>