Breaking news

Romasig, cel mai mare broker de asigurări din Oltenia

loading...

ROMASIG, cel mai mare broker de asigurări din Oltenia, a încheiat în cei 15 ani de existență, milioane de polițe RCA, CASCO, malpraxis, pentru locuințe și sănătate, în toată țara.

romasig.roÎnființată în 1999, compania ROMASIG este primul broker de asigurări din Oltenia autorizat de către Comisia de Supraveghere a Asigurărilor și al șaselea din România.

Prima asigurare RCA online încheiată de Romasig, s-a realizat în anul 1999. Acum prin intermediul site-ului oficial ROMASIG, zilnic, românii își încheie în doar trei minute, fără asta la coadă, polița RCA.

În cei 15 ani de existență, Romasig a încheiat parteneriate cu cele mai importante societăți de asigurare pentru a putea oferi clienților, cele mai bune oferte la asigurările RCA, locuințe, CASCO, viață, sănătate, CMR și malpraxis.

ROMASIG Broker de Asigurare negociează în numele clienților, cu societățile de asigurare cele mai bune condiții pentru soluțiile stabilite de comun acord în faza de analiza.

Astfel că pe site-ul www.romasig.ro, găsiți cele mai bune oferte, punând în concurență societățile de asigurare și uzând de experiența profesională și de portofoliul de asigurări pe care îl gestionează. Specialiștii Romasig depun eforturi semnificative pentru ca dumneavoastră să aveți parte de cele mai bune tarife în situația în care “RCA ieftin” trebuie să definească cel mai ieftin RCA online de pe piață.

Romasig ține pasul cu tehnologia astfel că șoferii pot să își în cheie oricând de oriunde s-ar afla, o poliță RCA la cel mai bun preț din România.

Șoferii au nevoie doar de un telefon mobil, sau tabletă sau un laptop și o conexiune la internet ca să intre site-ul www.romasig.ro la secțiunea Calculator RCA unde își pot alege cea mai avantajoasă poliță de asigurare pentru autoturismul tău pentru a putea circula fără griji oriunde în România și Uniunea Europeană.

Calculatorul RCA de pe site-ul www.romasig.ro este conectat permanent la serverele tuturor societăților de asigurare din România iar tarifele obținute în urma ofertării fiind preluate direct din baza de date a asiguratorului ci nu din tabele predefinite. În acest mod vei procura o asigurare RCA ieftină pe măsura dorințelor tale.

Asigurarea RCA are valabilitate atât pe teritoriul României cât și pe teritoriul statelor membre ale Spațiului Economic European precum și Elveția, Andorra și Croatia dar și pe teritoriul statelor în care nu există birou național și care leagă direct două țări membre.

Asigurarea RCA îți oferă protecție pentru prejudiciile de care tu sau persoanele cuprinse în asigurare răspundeți, în baza legii, față de terțe persoane păgubite prin accidente de vehicule.

După ce ai încheiat o asigurare pe www.romasig.ro, compania îți va livra la tine acasă, în mod gratuit, polița RCA, în original. Așadar ai toate motivele să alegi Romasig când vine vorba de asigurări la cele mai mici prețuri din România.

loading...