Breaking news

România, paralizată de ninsori iar Ponta și Crin se luptă pe ministere

Puterea de 67% din Parlament, le-a cam luat mințile celor de la USL care acum se luptă precum animalele de pradă din junglă, ca să-și împartă ministerele din noul guvern.

Dacă în mai multe județe din țară este cod portocaliu de ninsori, în USL este cod roșu după ce liderii Ponta și Antonescu își scot ochii care ce ministere să ia.

Pacea din USL pare să fie de domeniul trecutului. Văzuți cu sacii în căruță și călare pe Mărioara, Ponta și Antonescu nu se mai înțeleg în privința formării guvernului și astfel audierea miniștrilor s-a amânat.

Dacă inițial, Ponta spunea că joi seară toți miniștrii cabinetului Ponta II, trebuiau audiați de Parlament, iată că acest lucru se amână.

Și asta din cauza discuțiilor aprinse și pline de scântei de joi după-amiază dintre Crin Antonescu și Victor Ponta.

Toate aceste discuții, negocieri și certuri pe portofolii denotă imaturitate și faptul că sunt puși pe căpătuială la fel ca și predecesorii lor.

Deși aveau suficiente date cu privire la faptul că vor forma în continuare guvernul, USL nu au pregătit din timp atât structura cât și miniștrii, iar acum stau și bâjbie în grabă un simulacru de proiect de guvernare și un aparat stufos cu 27 de membrii, care se schimbă de la o zi la alta.

La mijloc este vorba de atribuțiile fiecărui ministru întrucât mai multe ministere s-au rupt în două cât și bugetul alocat ministerelor.

Un lucru este clar, puterea le-a cam luat mințile chiar și pe un ger năpraznic ce paralizează România în ajun de Crăciun.