Breaking news

Români, dormiți liniștiți, DNA lucrează doar pentru Băsescu

loading...

Români din toate colțurile țării, dormiți liniștiți că DNA lucrează doar în interesul lui Traian Băsescu. Noile stenograme date publicității în scandalul Bercea Mondial – Mircea Băsescu, relevă faptul că procurorii DNA au făcut scut în jurul fratelui Președintelui României și în loc să-l aresteze l-au protejat.

popescu sebastianStenogramele flagrantului DNA, din biroul lui Mircea Băsescu, în care ginerele și fiica lui Bercea Mondial au fost arestați pe motiv că-l șantajau pe fratele Președintelui României, denotă contrariul. Mircea Băsescu recunoaște că a luat banii de la familia lui Bercea că o parte din ei au ajuns la Traian Băsescu și că nici vorbă de șantaj.

Cu toate aceste mărturisiri ale lui Mircea Băsescu, procurorii DNA, i-au arestat pe cei care își cereau banii pe motiv că-l șantajau pe fratele președintelui. O dovadă mai clară a servilismului DNA pentru Băsescu și familia lui nici că se putea.

Și nu este singurul moment de servilism al DNA. Să nu uităm că fostul șef al DNA, Daniel Morar i-a albit dosarul lui Băsescu, celebrul ”Flota” și mai apoi, i-a acordat ”imunitate de Dumnezeu”, președintelui astfel încât nu poate fi cercetat penal indiferent ce faptă comite în timpul mandatului.

La comanda lui Băsescu, DNA a anchetat, defăimat, reținut și arestat pe toți dușmanii politici ai Președintelui României. Este unealta ”democratică” perfectă prin care Băsescu controlează adversarii politici, subjugă România și o conduce mai abitir ca dictatorul Ceaușescu. În loc să vadă defapt ce este acest DNA, Ambasada SUA îi ridică osanale și chiar o premiază pe Kovesi pentru ”lupta împotriva corupției”. Numai că madam Kovesi are mâinile pătate de ilegalități, mită și trebuie să ajungă urgent în spatele gratiilor.

Kovesi este un soldat care execută la loc comanda, ordinele lui Băsescu. Și în tot acest timp, românii stau și se uită neputincioși, ca la un film de groază și văd cum procurorii DNA fac jocurile lui Băsescu, pe banii noștri și în loc să ancheteze și să trimită în judecată pe cei care au devalizat țara, se țin de găinăriile lui Băsescu.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>