Breaking news

Rodica Costea este organizatoarea Timișoara Fashion Week

De aproape opt ani, datorită Rodicăi Costea gongul în modă se bate la Timișoara. Și anul acesta, timp de două zile, la  Iulius Town pe 27 și 28 septembrie se va desfăşura cel mai mare eveniment de profil din vestul ţării iar tematica este una sportivă. Aproape 30 de designeri își vor prezenta colecțiile la Timișoara Fashion Week, iar moderator este Cosmina Păsărin. Vedete precum Anamaria Prodan, Alexandra Ungureanu și Dorian Popa si-au anunțat deja prezența. 
Cel mai important fashion event din vestul României, Timișoara Fashion Week, promite o ediție specială, cu tematica sportivă, unde designeri talentați vor fi prezenți cu colecții spectaculoase ce vor respecta dress code-ul. Show-ul de modă se va desfășura pe parcursul a două seri, 27 și 28 septembrie,  miercuri şi joi, în zona VIP din Iulius Town, şi va începe la ora 19.00.
“Cu multă muncă, după 4 luni am reușit să organizăm și cea de-a opta ediție Timișoara Fashion Week. Am reușit să facem șapte ediții cu succes și ne dorim ca și aceasta să fie la fel. Prin prisma acestui eveniment ne dorim să promovăm oamenii talentați din industrie, dar mai ales studenții de la Universitatea de Arte cărora le-am oferit prilejul an de an să ne bucure cu ținutele lor speciale“, a spus Rodica Costea, organizator Timișoara Fashion Week, ediția a opta.
Timișoara Fashion Week este prezentată, ca în fiecare an de Cosmina Păsărin și va reuni designeri din România şi din străinătate. De asemenea,  vor fi prezente vedete şi influenceri cunoscuți. Anamaria Prodan, Dorian Popa și Alexandra Ungureanu au confirmat prezența și sunt așteptați și ei la marele eveniment al acestei toamne.

Cosmina Păsărin va modera evenimentul pe parcursul celor 2 zile

Pe parcursul celor două zile, publicul va avea ocazia să admire cele mai noi şi spectaculoase creații semnate de 28 designeri: FELIX RAMIRO, Tudor Halațiu, Mihnea Covaci, ESA, CAROLINA DESIGN, Mirabela Frai-Atelier Mirabel, Cadar Larisa cu brandul KARRA LAUNI, Vanesa Ursu, Leonard Collection, MOTO FASHION STYLE, L’ATELIER IOANA CALIN, ALEXANDRA NICOLA, DESIGNER FUNKERS, Beatrice Ungureanu, AK – HIGHLIGHTED BY ADELIN KOTRONG, DESIGNFASHIONDROP, DADA SWIM BY DAVINA SINJORZ, DAFINITIA BUZDUGAN -UFO. Printre cei care vor urca pe podium cu colecțiile lor se numără și talentați studenți ai Facultății de Arte din București și Timișoara:
Ionuț Răzvan (Facultatea de Arte București), Teodora Dolga, Alexandra Crista, Andreea Kovacs aceștia fiind reprezentanți ai Universității de Vest din Timișoara.
Evenimentul a fost gândit în detaliu, iar prezentările de modă vor fi presărate cu momente inedite care vor acapara atenția publicului. În debutul evenimentului spectatorii se vor bucura de un moment artistic susținut de majorete in ambele zile, apoi de o prezentare cu produse al brandului CUPIO.
Proiectul Timișoara Fashion Week este cofinanțat de Consiliul Județean Timiș prin Programul TimCultura 2023. Iar Iulius Town și  Cupio sunt sponsorii principali ai show-ului de modă.
Accesul este gratuit și se va face pe bază de invitație. Întrucât locurile sunt limitate, persoanele interesate să participe la eveniment pot trimite un e-mail la adresa de e-mail: invitatie@tmfashionweek.ro, în care să menţioneze numele complet, numărul de telefon și data prezenței la eveniment, 27 sau 28 septembrie.
>