Breaking news

Reglare de conturi în stil mafiot în România, între politicieni, cu ajutorul DNA

loading...

După zece ani de regim băsist, românii încep să vadă ce a crescut în România în această perioadă. Corupția a înflorit și a fost urcată la rang înaltă până la Băsescu și Udrea. Au furat tot ce au putut, prin toate mijloacele posibile și imposibile. Acum asistăm la o reglare de conturi în stil mafiot, prin intermediul DNA, cu sprijinul SRI și cu acordul unor judecători.

sebi popescuDupă zece ani de umilință și jaf pe față, românii sunt prostiți acum cu telejustiția și defilarea „vedetelor„, cu cătușe la mâini ca DNA să crească în sondaje, iar SRI să își repoziționeze forțele în fața lui Iohannis.

Luați pe rând, unul câte unul, după ce a început sarabanda denunțurilor, jefuitorii României, încep să ciripească cu sau fără voia lor și așa află câte în lună și în stele despre matrapazlâcurile lor.

Toate faptele de care sunt incriminați acum, s-au produs în REGIMUL BĂSESCU!!! Cum se face că în cei zece ani de domnie a lui Băsescu, în care chipurile a reformat justiția, niciun procuror nu s-a atins de acești indivizi, gen Udrea,  Cocoș, Horia Georgescu.

Nu prea se pupă replica cu ”am reformat justiția” cu ceea ce vedem acum la tv.

În goana după rating și celebritate, Kovesi face show în fiecare zi. Televiziunile au câte un car de transmisie cantonat în fața DNA așteptând noua arestare surpriză, bombă, care să îngălbenească ecranele și să dea senzația că se face treabă.

De ce atâta grabă, după zece ani de tăcere?@!!!!

Udrea a ajuns la pârnaie pentru că s-a luat de Coldea și Kovesi. Băsescu ajunge la Parchetul General pentru că s-a luat de Procurorul General.

Horia Georgescu a fost săltat de procurori pentru că s-a dat la măritul și preacinstitul Iohannis. E o reglare de conturi în toată regula, în urma căreia se pedepsesc cei care au călcat pe bec. Însă pedepsele s-ar putea să fie ”negociate” , ”regizate”, de dragul opiniei publice, ca să închidă gura românilor și să le arat că se face ”dreptate până la capăt”.

E clar ca lumina zilei că stimabilul general Coldea este în spatele acestei campanii furibunde a DNA. Însă mă întreb ce a făcut SRI zece ani de zile. A tăcut și s-a complăcut în regimul Băsescu?!!! A fost complice la toate aceste ilegalități și abuzuri?! Se pare că da!

Kovesi încearcă acum să își dreagă imaginea cu rețineri și arestări pe bandă rulantă, ca să acopere anii de tăcere și dans pe muzica lui Băsescu.

Reglarea de conturi are drept finalizare dărâmarea Guvernului Ponta și instalarea Guvernului PNL al Măritului Împărat Iohannis!!!

Dacă toate aceste arestări preventive nu se vor finaliza cu ani grei de pușcărie și confiscări de averi, ca să se recupereze prejudiciul uriaș făcut bugetului statului român, atunci totul nu este decât o mascaradă marca SRI, DNA și colaboratorii!!!

loading...