Breaking news

După patru ore de protest în pielea goală, bărbatul s-a dat jos de pe macara

După patru ore de proteste la înălțime și în pielea goală, bărbatul s-a dat singur jos de pe macara.

Un student la Arhitectură, în vârstă de 22 de ani s-au urcat luni, în a doua zi de Paște pe macaraua aflată pe șantierul de lângă Teatrul Național din București.

Timp de patru ore, studentul a scandat lozinci pro natură și anti poluare și a cântat. În momentul în care și-au făcut apariția camerele de luat vederi, și lumea a început să se adune, studentul s-a dezbrăcat complet și se legăna pe macara.

Mai multe echipaje de politie, jandarmi, pompier și SMURD au sosit la fața locului pentru a-l determina pe student să coboare de pe macara.

Un reporter de la Prima TV, l-a sunat pe protestatar și a încercat să negocieze cu acesta un interviu, în speranța că în acest fel îl va convinge să se dea jos de pe macara.

Același lucru l-a făcut și tatăl unui prieten al studentului, însă nici acesta nu a reușit să-l determine să se dea jos de pe macara.

Însă, reporterul Realitatea TV, Andreea Anghel a fost mai convingătoare, aceasta reușind să-l determine să se dea jos. Lucru care s-a și întâmplat. Astfel că în jurul orei 17.30, studentul s-a dat jos de pe macara, fiind luat de polițiști și urcat în ambulanță.

Nu înainte de a vorbi cu reporterii, cărora le-a spus că a protestat împotriva mașinilor și militează pentru ca oamenii să se întoarcă la natură. Protestatarul le-a spus reporterilor că nu a consumat niciun fel de substanță interzisă.

Numele protestatarului este Vlad Ghelu, are 22 de ani și este student la Facultatea de Arhitectură din cadrul Universității Bucuești.

>