Breaking news

Președintele masă-verde ține lecții de morală în direct la TV

loading...

Președintele masă-verde, făcut guvernator al României de către Barosu și Merkel, în urma referendumului din iulie 2012, ține lecții de morală la televizor acuzând politicienii că mint cu nerușinare.

Traian Băsescu recuperează în campania electorală timpul de tăcere din acestă vară. Luni seară, guvernatorul a grăit iar de la Cotroceni, fix în prime time, în direct la tv, timp de o oră.

A început să ne predea nouă românilor, lecții de economie și despre cum a obținut el ”sucessuri” pe bandă rulantă la Consiliul European, ca mai apoi să schimbe brusc macazul și să atace politicienii.

A început prin a spune că toți politicienii mint după care a spus cu nume și prenume. L-a acuzat pe Victor Ponta că este mincinos și i-a cerut ca în relația cu el să fie cinstit.

Uite cine vorbește despre cinste, onoare și adevăr. Regele bufonilor, regele păcălici, care se răzgândește la cinci minute după ce spune ceva.

Tocmai el, președintele masă-verde care spunea că nu vrea să câștige referendumul la masa verde dar fix asta a făcut. Cel care în 2007 amenința că își dă demisia în 5 minute dacă îl suspendă Parlamentul.

El, cel care spunea că pensiile și salariile nu vor fi tăiate și că România intra și ieșea din recesiune, în funcție de cum avea Băsescu chef.

Mă întreb și mă minunez în același timp de tupeul fără margini al lui Băsescu. Înțeleg că este politician și că vrea cu disperare să tragă cu ARD, dar totuși, fiecare dintre noi, cei care ne considerăm oameni, trebuie să avem o limită.

La Băsescu se pare că totul este fără număr și fără margini. Minte precum respiră, ne râde în nas și ne ține lecții de morală, el cel care a făcut din minciună o artă și o unealtă de păcălit românii.

Se dădea de ceasul morții luni seară, în conferința de presă că vezi domne va crește numărul de parlamentari la peste 500. Și cum este posibil așa ceva.

Pentru că sunt un bun român care încă mai ține minte, îi reamintesc domnului guvernator că PDL a fost cel care a contestat la CCR legea uninominalului pur, iar judecătorii slugarnici au declarat respectiva lege ca fiind neconstituțională.

Deci domnule Băsescu, lăsați ipocrizia, căci nu toți românii suferă de amnezie și înghit la nesfârșit gogoșile otrăvite.

loading...