Breaking news

Ponta, premierul șantajabil de liderii UE, umilește românii

Ponta a cerut majoritate parlamentară ca să scape țara de portocalii și când s-a văzut cu sacii în căruță, a făcut fix ca PDL, adică a umilit românii.

Anunțul din 9 decembrie privind cooptarea UDMR la guvernare, a picat ca un trăznet pentru toți românii care au pus ștampila pe candidații USL.

Ponta și-a dat cu firma în cap la scurt timp după ce a  pus mâna pe putere, ignorând și uitând toate promisiunile făcute românilor în campania electorală.

Au în prezent 66% din mandatele parlamentare, ceea ce le conferă o majoritate absolută, însă nu le ajunge și îi bagă la putere și pe unguri.

Unii spun că au decis să bată palma cu UDMR pentru a nu supăra liderii europeni și pentru a fi pace în țară. Alții spun că au promis ungurilor că vor guverna cu ei, nefiind siguri de scorul din alegeri.

De fiecare dată când UDMR a fost băgat la guvernare, toată lumea a motivat decizia prin faptul că e bine să fie acolo să nu discriminăm ungurii.

Acum se pare că liderii europeni îi dictează lui Ponta ce și cum să facă guvernul. Atunci la ce draku mai scoți oamenii din casă pe ninsoare ca să te voteze dacă tu faci doar ce-ți dictează europenii??

Cât o să mai fim slugile europenilor și o să ne închinăm Înaltei Porți la fiecare decizie internă?

Avem sau nu bărbați de stat în România? Este Ponta premierul șantajabil de către liderii europeni, care uită de la mână până la gură, ceea ce spune românilor?

În campanie spunea că nu face nicio înțelegere cu Băsescu și a făcut-o în secret. În primăvară spunea că UDMR trebuie să stea o perioadă în opoziție, și nici nu se încheiaseră bine secțiile de vot, că i-a și băgat la guvernare.

Să-l credem pe Băsescu când spune despre Ponta că este un mitoman și că minte cum respiră?

Au votat degeaba românii pe cei de la USL? Sunt la fel ca cei de la PDL? Multe întrebări, prea puține răspunsuri.

Dacă Ponta se joacă cu românii, s-ar putea să nu prindă patru ani de mandat de premier iar USL să se ducă în cap mai rău ca PDL.