PNL acuză PSD că îi racolează primarii și parlamentarii ca să distrugă partidul

După ce a băgat divorț de PSD, PNL acuză fosta iubire de alianță USL, că a început racolările de primari și parlamentari liberali ca să devină partidul stat din vremea lui Năstase.

ponta - antonescu - pnlProaspăt divorțați, liberali și social democrații se încaieră acum pe primari și parlamentari. PNL își acuză foștii parteneri de guvernare de practici comuniste și că le fură primarii și parlamentarii cu scopul de a destructura partidul.

PNL constată că PSD revine, zi după zi, la comportamentul şi practicile partidului-stat din vremea lui Adrian Năstase. Campania de racolare a unor parlamentari sau primari liberali aruncă şi mai mult în penibil modul  PSD de a face politică odată ajuns la Putere. Politica agresivă a PSD de a destructura PNL, prin încercările repetate de racolare a membrilor liberali de partid, arată justeţea deciziei PNL de a nu mai continua proiectul USL cu un astfel de PSD, reîntors în timpurile de tristă amintire ale anilor 2000-2004. De altfel, încă din februarie, precizam într-un comunicat de presă faptul că ştim că PSD a trasat sarcina fiecărei filiale social-democrate din întreaga țară să racoleze minim un parlamentar al PNL. În ciuda presiunilor extrem de frecvente şi puternice din teritoriu, foarte puţini liberali au căzut în capcana PSD. Aceasta arată  atât caracterul demn şi vertical al colegilor noştri, cât şi unitatea marii familii liberale”, se precizează în comunicatul de presă al PNL, remis exclusivNEWS.ro.

Liberalii spun că nu se lasă intimidați de campaniile de intimidare ale PSD și precizează faptul că: PNL nu a fost destructurat de PSD-ul lui Adrian Năstase şi nici PSD-ul discipolului acestuia, Victor Ponta, nu va reuşi acest lucru. Este însă foarte trist că PSD nu a înţeles nimic din parcursul democratic şi european al României şi a revenit la metodele vechi şi ridicole de a face politică.

>