Breaking news

Pergole elegante și moderne, tot mai populare – le poți comanda de la Coneltex

În ultima vreme sunt observate tot mai mult la spații comerciale sau la terasele caselor pergolele. Aceste tipuri de construcții sunt mai avantajoase decât par la prima vedere. Sunt în oferta la Coneltex, dar mai întâi de toate să vedem și cât de practice sunt și cum pot fi comandate.

Unde se potrivesc pergolele 

Dacă vorbim despre pergole elegante si moderne vorbim despre o dotare ce este potrivită în orice spațiu, fie că este vorba despre o zonă rezidențială sau comercială. Rolul sau este de a crea umbră și nu numai. În egală măsură devine multifuncțională în ceea ce privește protecția necesară pentru orice tip de vreme.

Montând pergole vă puteți bucura mai mult și în voie de timp petrecut afară. Pentru a înțelege pe deplin despre ce este vorba, să facem un exercițiu de imaginație. Stăm pe terasă casei un timp limitat. Chiar și în toiul verii vântul sau ploaia ne scurtează timpul petrecut astfel. Ori pergola poate să vă ofere șansa de a sta la aer curat, fiind protejați în același timp.

Dacă ne raportăm la spațiile comerciale și aici sunt avantaje. Vorbim despre mulțumirea clienților, pentru că se pot relaxa mai mult timp la terasă. De asemenea, sunt protejați, au umbră, își vor prelungi poate șederea și vor consuma mai mult. Client mulțumit, șanse să îl fidelizați și de aici alte avantaje pe termen lung.

Cert este că investiția într-o pergolă nu strică cu nimic, ci vine cu noi oportunități. Cei interesați de aceasta pot opta pentru a colabora cu un furnizor ce este și producător, Coneltex.

Oferta de pergole de la Coneltex

Acest producător propune celor interesați și variantele de pergole retractabile. Pentru terase acestea par să fie recomandate, având avantajul acesta al flexibilității, fiind mobile și versatile. Permit să vă bucurați de timp frumos, iar la nevoie să nu fiți nevoiți să vă mutați locul, ci doar pergola să acopere terasa.

Sunt disponibile aici și pergolele clasice, precum și cele wave sau rolling roof. La cerere, pot fi realizate amenajările complete pentru terase.

Cu ce se diferențiază aceste pergole de ofertele din această nișă, vă veți întreba? Mai întâi de toate merită amintit despre avantajul faptului că veți comanda direct de la producător. Asta înseamnă un preț competitiv. De asemenea, sunt oferite garanții de 2 ani pentru orice tip de pergolă comandată. Din punct de vedere al textilelor integrate în aceste sisteme, vorbim despre calitatea absolută – notabil este că despre Coneltex știm că este producător din nișa textile, cu vastă experiență în domeniu.

De la aceeași sursă pot fi comandate și sistemele de motorizare, structura pergolei de asemenea. Sunt incluse și balustradele de tavan, fără suporturi suplimentare. Aspectul acestora este unul elegant și modern, se integrează destul de ușor în orice decor, așadar nu este vreun compromis în ceea ce privește aspectul per total.

Pentru cei doresc să comande, fiecare proiect fiind personalizat, vor lua legătura cu echipa Coneltex.

Contact:

+40722 332 623

office@coneltex.ro

>