Breaking news

Ordinul Luminii sustine DZR si arunca bomba oficial: „Lumea este controlata de muzica”!

Ordinul Luminii, o organziatie ce numara in jur de 70 membri cu o activitate mai mult secreta care s-a inramat a lucra pentru dreptate si drepturile omului, a postat pe pagina de facebook un articol de la Departamentul Zamolxe Romania, cum ca lumea este controlata de muzica de dupa 1953.

Conform cercetarilor stiintifice de ultima ora, frecventa de 432 Hz, este o frecventa armonioasa, care produce oscilatii inalte in cadrul spiralelor ADN-ului, producand efecte vindecatoare prin stiinta numita meloterapia (terapia prin sunete/muzica). Exista o teorie, care spune ca schimbarea rapida de la 432 Hz la 440 Hz, s-ar fi facut in cadrul unei propagande naziste, de catre nazistul Joseph Goebbels. Acesta imediat dupa razboi a emigrat in Statele Unite fiind ajutat in cadrul Operatiunii Paperclip (Operatiunea Agrafa), de catre Aliati, care au recrutat toti oamenii de stiinta nazisti pentru a le folosi cunoasterea la care ajunsese ei.

„Indemn pe toata lumea, in special pe cei tineri, sa invete sa converteasca muzica de la 440hz la 432hz pentru ca este foarte usor iar riscul este unul urias. Ne indreptam cu pasi repezi catre lucruri groaznice. Macar muzica si iubirea sa ne aduca pacea sufleteasca, ceea ce este si tot ce cred eu ca ar conta” – spune Claudiu Dumitrache (membru al Oridnului Luminii) la o conferinta sustinuta sapatamana trecuta cu Asociatia Tinerilor Artisti din Romania la Centrul Jean-Louis Calderon in Capitala.

Intr-un document scris de dr. Leonard Horowitz, acesta sustine:
“Industria muzicala a impus aceasta frecventa de 440 Hz pentru a crea o populatie de oameni agresivi, pentru a le produce un stres emotional care predispune oamenii la boli fizice”.
Daca iesim afara ce observam? Copii, oameni, iar majoritatea poseda un dispozitiv la care se poate asculta muzica si oare ce muzica? Muzica conform ISO 16, acordata la 440 Hz, apoi ne intrebam de ce tinerii de astazi sint foarte agresivi, comit infractiuni cu violenta si multe alte lucruri abominabile! Este un razboi parapsihologic impotriva oamenilor si ce mod mai bun de a folosi ca arma decat ceea ce le plac oamenilor cel mai mult.

Muzicianul L.C. Vincent declara despre aceasta frecventa de 440 Hz urmatoarele:
“Aceasta frecventa de 440 Hz, este o frecventa nefireasca, care nu are legatura cu vibratiile sacre, aceasta fiind un razboi impotriva subconstientului uman.”

Mia multe detalii, pe DZR.org.ro