Breaking news

Octavian Riu cântă despre frumusețe fără filtru, în noul single “Monalisa” – VIDEO

După ce s-a lansat în industria muzicală cu piesele “Dacă pariam pe noi” și “Tu, ultima”, cântărețul-dentist Octavian Riu ne încântă cu “Monalisa”, o piesă fresh ce te va cuceri chiar de la primele acorduri.

Octavian Riu vrea să aducă cea mai cunoscută pictură din lume în topurile muzicale.

Așa cum ne-a cucerit cu șarmul său dezinvolt, artistul ne încântă cu o nouă piesă, produsă de Greeneye Music (muzica si text: Bianca Dragomir, Octavian Riu, Dan Healy, producție muzicală: Vlad Măzărel și Dan Healy), în care abordează un subiect sensibil al zilelor noastre: frumusețe fără filtre.

Un studiu recent făcut în România de o companie internaţională de produse de îngrijire arată că 74% din fetele cu stimă de sine scăzută folosesc aplicaţii de editare foto pentru a schimba felul în care arată în poze, iar mai mult de jumătate dintre ele folosesc filtre. Fără a conştientiza impactul negativ, fetele îşi modifică selfie-urile pentru a se încadra în nişte standarde nerealiste de frumuseţe. Imaginile „perfecte” pe care le întâmpină în viaţa lor de zi cu zi distrug însă stima de sine şi încrederea.

“Comparativ cu primele mele două piese am schimbat puțin ritmul la această piesă care a fost o inspirație pur și simplu de moment în timp ce mă uitam pe Instagram la pozele unei fete, așa random, nici nu îmi mai amintesc cine era, ea a ajuns să se regăsească cumva în fiecare fată din zilele noastre. Trăim într-o lume în care parcă ne ținem de mână cu o poză de Instagram și nu cu o persoană, atunci când ne plimbăm, când dansăm, când vorbim față în față. Uităm de ceea ce înseamnă naturalețea unei persoane, focusându-ne doar pe cum arată în poze“, spune Octavian Riu.

“Piesa a fost scrisă în 2-3 ore, a curs totul foarte lin. Am ajuns să fac piesa asta dintr-o întâmplare, fericită aș spune. M-am atașat foarte repede de echipa de acolo și nici bine nu ne-am strâns mâna, că a ieșit noua mea piesă “Monalisa”. Deja lucrăm la următoarele piese, lucrurile merg neașteptat de bine. Simt că va fi o colaborare de foarte lungă durată. Clipul a fost filmat la grădina botanică din București, în regia lui Ciolpan, a fost super fun dar și super cald :)))”, a mai adăugat cântărețul-dentist.

Octavian Riu, oferă un IPhone 14 Pro unui fan norocos

Mai mult, odată cu lansarea noului său single, “Monalisa”, Octavian Riu a lansat un super concurs. Alfă cum poți câștiga un IPhone 14 Pro urmând pașii din link-ul următor: https://monalisa.greeneyemusic.com/lp/137779/lp137779 . Mult succes!

Ajuns stomatolog din întâmplare, Octavian Riu este din Tulcea și recunoaște că a ajuns medic din întâmplare. “Eu nu am crezut niciodată că o să mă fac dentist”, recunoaște Octavian Riu. Și, chiar dacă a ajuns din întâmplare să profeseze în acest domeniu, are totuși o satisfacție: a câștigat suficienți bani pentru a-și permite investițiile pe care le are de făcut în piese și videoclipuri.

>