Breaking news

Nico şi Pepe au lansat piesa “Zile şi Nopţi” – VIDEO

Este cel mai uşor să cuprinzi chiar şi în scris colaborarea care de astăzi are şi o concluzie într-un single ce cu siguranţă îşi va face loc în topul pieselor lansate în acest început de an. Am putea să ne limităm în a spune că Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, “Zile şi Nopţi” iar restul se rezolvă de la sine, la un simplu PLAY. Pentru că atât Nico cât şi Pepe chiar nu au nevoie de vreo prezentare iar piesa lansată azi cucereşte de la primele acorduri.

Dincolo de mesajul piesei care trebuie descoperit individual, “Zile şi Nopţi” poate face referire şi la faptul că fanii celor doi foarte îndrăgiţi artişti au cerut şi au aşteptat foarte mult timp această colaborare.Şi iată că se întâmplă când şi cum nu se putea mai bine, la început de primăvară, într-o zi dedicată iubirii exact ca versurile piesei.

Se continuă astfel tradiţia ca primăvara să o începem cu Pepe. Bineînţeles că era păcat să întrerupem acesta iar Pepe a hotărât să facă lucrurile altfel, la un alt nivel, având-o alături pe Nico.

“Zile şi Nopţi” este o piesă pentru noi, in primul rănd, pentru mine, pentru Nico, pentru sufletele şi plăcerea noastră de a ne simţi bine în faţa microfonului. Şi de aceea piesa a ieşit aşa. De aceea inclusiv eu o am pe repeat încă de când mi-a trimis Laurenţiu ideea şi era era doar vocea lui Nico trasă. Bine, eu sunt şi fan Nico, dar cine nu e? Normal că acum îmi dau seama că trebuia să facem de mult o piesă împreună însă cred că toate se întâmplă la timpul potrivit. Şi sunt convins că asteptarea a meritat şi pentru oameni, pentru prieteni, pentru cei ce ne iubesc, pentru fanii noştri, cei care vin peste tot la concertele noastre sau ne vor alături de ei în cele mai frumoase momentele ale vieţii lor.” a spus Pepe.

“Cu siguranţă “Zile şi Nopţi” nu s-ar fi lansat dacă dintr-un motiv sau altul Pepe nu ar fi tras pe această piesă. De când Laurenţiu şi Ovidiu mi-au arătat ghidul piesei, am ştiu că pot să o lansez doar alături de Pepe, şi ma bucură faptul că ne-a ieşit şi că sună atăt de bine. Eu am fost prima care a spus că piesa este prea scurtă, însă poate acesta este un semn că ar putea urma si o a doua parte. Este adevărat că după ce am lansat piesa “Ascultă-mă” cu Theo Rose, fanii şi-au dorit din partea mea o colaborare cu Pepe şi mă bucur din suflet că am putut să le oferim acest proiect pe care ni l-am dorit atât noi, cât şi fanii.” a adăugat Nico.

Cât priveşte echipa din spatele proiectului, compoziţia îi aparţine lui Laurenţiu Matei, pentru versuri se face vinovat Ovidiu Iordache iar videoclipul este o nouă colaborare cu Dan Petcan.

>