Breaking news

Mulți români au pus botul la comunismul clamat de Băsescu

Din păcate, mulți români, unii cu studii superioare au pus botul la comunismul clamat de Băsescu la adresa USL.

Sunt cât se poate de mirat și uimit de faptul că mulți dintre români, o parte cu studii superioare și umblați prin țările calde, au aplecat urechea la minciunile lui Băsescu. Cum că cei care votează cu USL ar vota cu comuniștii și ar duce România către China și Rusia.

În lipsa unor argumente, la faptul că trei ani de zile guvernul său, condus de Boc, a închis spitale, școli și a tăiat salarii și pensii, Băsescu o bagă pe aia cu comunismul doar doar o mai prosti niște românași.

Care comunism, care zonă gri? Puțini știu faptul că PSD și Ion Iliescu au început negocierile de aderare ale României la NATO și la Uniunea Europeană și tot ei au și finalizat aderarea la cele două structuri occidentale.

Așa că nu înțeleg de unde faza cu comunismul? Ponta are 40 de ani iar Băsescu vreo 62, care dintre ei o fi mai comunist? Cumva Ponta a fost șef pe la Navrom și colabora cu securitatea???

Spre exemplu, SUA, patria democrației, are strânse relații de colaborare cu China, atât economice cât și politice. Germania are relații comerciale cu Rusia, întrucât de acolo își primește gazul. Oare și nemții și americanii or fi comuniști?

Nu pot să cred că în era internetului când accesul la informație este liber, există români care nu știu și nu pot să gândească cu propriul creier.

Sunt dezamăgit de faptul că se rezumă doar la a lua din zbor minciuni difuzate în eter de PDL și Băsescu și să le reproducă ad literam ca niște papagali loiali.

>