Monica Dascălu s-a măritat cu avocatul!

Weekend-ul care a trecut a fost pentru Monica Dascălu, prezentatoarea Ştirilor de la ora 17.00 de la ProTv , unul plin de emoţii şi de momente fericite.

Vedeta s-a căsătorit cu Mihai Băjenaru, de profesie avocat. După cununia civilă, încheiată pe 5 februrie la Primăria Sectorului 3, sîmbătă, pe 6 februarie cei doi au ales să se cunune religios la Biserica Sfîntul Spiridon. Ambele ceremonii au fost foarte discrete şi au avut loc cu un grup restrîns de invitaţi.

DSC_0411Sunt emoţionată şi fericită pentru că în acest weekend a avut loc unul dintre cele mai frumoase evenimente din viaţa mea. M-am căsătorit cu iubitul meu Mihai. Am ales ca jurămintele în faţa lui Dumnezeu să le facem la Biserica Sfîntul Spiridon şi să-i avem alături de noi doar pe cei dragi: familia şi prietenii noştri. Mi-aş fi dorit din tot sufletul ca mama mea să se bucure şi ea de acest eveniment, dar am simţit că de acolo de sus a fost alături de noi”, declară Monica Dascălu, pe care românii din afara ţării o urmăresc la ProTv Internaţional.DSC_0396 - Copy (2)

După ce va încheia filmările pentru următoarea perioadă, vedeta va pleca spre sfîrşitul săptămînii, împreună cu soţul ei în afara ţării unde cei doi vor mai avea “o ceremonie simbolică şi petrecerea de nuntă în două ţări diferite”, a mai precizat Monica.

>